Menu
Natur

Sommar och nationaldag

ÅH vad tiden rusar? Nationaldag, hurra hurra och så en härlig dag ledig. Sedan sist har jag överlevt en skolavslutning, 29 graders värme (härligt men jag tar det lite långsammare), en släktfest i nordöstra Skåne och mygg/knotthelvetet from hell. Nä där blev det kaka på kaka. Mygghelvetet säger vi. Alltså det ser ut som det duggregnar när jag ser på bilderna, för så fullt med knott är det. Knott är sådana där små, som bara är en prick och bits. Det svider till innan man hinner reagera.

Jag har fotograferat en prinsessa. En ängel. En smutsig hund som poserar som Jesus, och förundrats över att jag har haft sån tur i livet. Att jag har det så bra.

Ja, massor att säga och många bilder att visa men nu är det dags att göra sig iordning till att jobba resten av veckan och jag hinner inte sitta vid datorn så mycket. Men det kommer. Troligtvis när det regnar. 🙂 Eller helst i morgon även om det inte regnar för jag har skrivklåda och bildförstoppning i datorn.

Hoppas du haft en finfin ledig nationaldag. Vi hörs snart igen. ♥

No Comments

 • Asta
  7 juni, 2016 at 08:09

  VIlken jättesöt bild. Ser ut som något ur en Astrid Lindgren saga.

  Reply
  • Lingon
   7 juni, 2016 at 21:43

   Ja, det var verkligen precis så fint. 🙂

   Reply
 • Flippis
  8 juni, 2016 at 12:27

  Håller med! Så somrig och fin bild. Verkar som allt är bra, villket gläder mig, Kramar

  Reply
  • Lingon
   8 juni, 2016 at 13:47

   Åh, jag tänkte precis på dig. 🙂
   kram!

   Reply
 • mittgodastefinaste
  10 juni, 2016 at 23:06

  Underbar bild! Så somrig!

  Kram Jenny

  Reply

Leave a Reply