Menu
Kläder & Sånt

Ny baddräkt från Seafolly och premiärbadat!

Jag har premiärbadat!

Igårkväll blev det tillfälle att hoppa i svärpäronens pool och det var ju så varmt? 27 grader i vattnet och fastän det var lite senare på kvällen och runt 20 i luften så var det hur skönt som helst. Så härligt. Min nya baddräkt är den här fina från La Leia i Malmö, den heter Seafolly Goddess boyleg maillot swimsuit och är i färgen Chiliröd.

Så fin och jag känner mig riktigt bekväm och snygg i den, tror nog den sitter nästan bättre på mig än den här modellen. 😉 För man bör ha lite mer former.baddrakt2

Hur som helst, det där med badkläder är ju svårt att träffa rätt med. Jag älskar att bada och gör det hur mycket som helst men jag vill att allt ska sitta snyggt fastän jag är stor. Bara att göra det bästa med mina förutsättningar så är jag nöjd. För snyggt ska det vara.

Nu är även en bikini på väg hem, så den får ni se lite senare och möjligtvis på. 😉

Trevlig kväll!♥

No Comments

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  25 maj, 2016 at 22:27

  Snygg. Verkligen mycket att välja på hos La Leia.
  Kan bara vara knepigt hitta rätt storlek.
  Jag har bikini från Abecita, där kan jag min storlek.
  Likadan modell i flera olika färger o mönster.
  Kram Titti

  Reply
 • Flippis
  27 maj, 2016 at 08:38

  Riktigt snygg och härlig färg också. Grattis till den och till att ha premiärbadat. Här dröjer det nog ett tag, i alla fall om det gäller havsbad. Underbar morgon idag,hoppas du får en fin dag, Kramen

  Reply
 • Helen
  27 maj, 2016 at 18:19

  Vilken fin baddräkt; så kvinnlig. Låter fantastisk med en så varm pool. Får nog snart dra ut barnets =)

  Reply
 • Asta
  29 maj, 2016 at 23:58

  Nu blir jag lite avis. Älskar att bada! Jättefin baddräkt! Själv köper jag ofta tankini, har lång överkropp så ibland blir baddräkterna för korta.

  Reply

Leave a Reply