Menu
Träning och hälsa

Mustangen och note to self

Hihihi, rättstavningsgrejen skrev ”Mutanten” och note to self. 🙂

Här är den, min cykel som jag har nämnt ett par gånger. Jag är så förbafflad, flabbergastad eller rent ut sagt uppgivet glad.

Note to self.

Jag blir trött när jag inte rör på mig.

Min kropp blir glad av rörelse.

Jag blir nedstämd när jag inte tränar.

Min kropp är min närmaste vän.

Ja, efter en vecka med total tröttma så har jag tvingat mig ut på en runda som krävde rätt mycket av mig fysiskt. Jag mådde illa när jag kom hem, kände mig lätt yr och svimfärdig fastän det inte var så jobbigt pass. Men sen….tjo. Sen kommer välbefinnandet och den där dimman som legat över min skalle hela veckan har lättat. Jag liksom ser klarare, ungefär som efter en schysst glasögonputs. Min kropp är min bästa vän och allierade. Om jag bara kunde komma ihåg det lite oftare så skulle vi kunna göra storverk tillsammans. Även om den krånglar ibland den där kroppen så fungerar det mesta trots allt och det är jag så tacksam över. Alla har det inte så. 

Ja, ett peppigt och kanske lite väl piggt inlägg en lördagkväll men jag bjuder på det.  Mera glada kroppar tack!

No Comments

 • oskrivnablad
  28 maj, 2016 at 17:29

  Du har så rätt! Man mår så mycket bättre när man rör på sig. Här nöjer jag mig för tillfället med trädgårdsslitet och ibland känns faktiskt gymmet som rena semestern när jag jämför 😉

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  1 juni, 2016 at 11:33

  Sååå rätt & wow vilken härlig Cykel/Bild ❤️ ….
  /Kram

  Reply

Leave a Reply