Menu
Trädgården

Söt kvällsgubbe

Godkväll!

Det kom världens regnskur här för en stund sedan och nu är det mörkt och murrigt ute. Men där mitt emellan gick jag ut och såg min lilla jordgubbsplanta blomma. Så kul! Jag planterade den för två somrar sen och den har aldrig tagit sig men ändå härdat ut i en kruka. Lite lagom bortglömd i trädgården.

gubbe_1 kopia

Den har aldrig blommat förut så det här ska bli spännande.

DSC_3027 kopia

Jag är liksom sådär i trädgården, jag kan inte bara slänga växter som inte fungerar. De får helst stå och självdö i en hörna eller ta sig med surprise. Man vet aldrig och om det blir några jordgubbar får vi se. Visst är den söt med rosa blommor? Det är en ampeljordgubbe som ska hänga ut i långa slanor.

Annars har det varit en lång dag och jag kliver upp fem på morgonen. Helt galet för tidigt och kroppen protesterar hej vilt och knoppen ska vi inte prata om. Jag måste sova en timme på kvällen när jag kommer hem även om det är dumt, jag borde spara mig tills nattsömnen. Och när man talar om trollen? Det är visst dags för Zzzz. 

No Comments

  • Astas
    20 maj, 2016 at 13:00

    Väldigt små söta rosa blommor. Vete tusan om jag sett det förut.

    Reply

Leave a Reply