Menu
Natur

Vitsippor och hälsporre

Några vackra vitsippor till innan det är slut.

Tjo vad helgen gick snabbt? Lördagen var en lång dag som innehöll så mycket att den kändes som tre. Tänk vad det gör skillnad när man kommer upp på morgonen? Söndagen har varit precis tvärtom. En lite kort historia som jag inte vet vad den innehöll ens. 🙂 Nja, jo såklart jag vet men åh så kort.

Melodifestivalen alltså? Vilken storslagen show? Jag såg den färdigt och sen spelade M bas halva natten så det är klart att jag är lite tagen. Jag hade ingen riktig favoritlåt men trodde att Australien skulle vinna trots allt. Så blev det inte.

Jag har börjat röra på mig mer och mer och tar en ljuvlig runda på ca 3,5 km. Det är jätteskönt men så har jag fått en så ond häl. Jag har haft det förut på andra foten och då tog det lång tid innan det släppte så jag hoppas det går fortare denna gången. Stretcha vaden och foten, skoinlägg och vila från de längsta promenaderna. Kanske jag tar en tur på cykeln i morgonkväll i stället. Det gäller att hålla humöret uppe och inte bli nedslagen. Det gör så ont och efter att jag suttit still en stund haltar jag fram och har svårt att stå på foten. Det måste släppa fort.

Nu har ramslöken tagit över vitsippebacken, och snart kommer liljekonvaljen. Bara att hänga med. Och jag ska försöka fånga vad som är kvar av söndagen. Massor att göra.

Trevlig kväll!♥

No Comments

    Leave a Reply