Menu
Natur

Tre bilder – samma kvist

Här är några bilder från cykelturen häromdagen. Egentligen skulle jag visa upp ett par stycken men så kom den här som blev helt underbar i ett par olika versioner. Samma bild, olika beskärning. Och doften? Äppelblom, äppelblom, äppelblom.

Som en tavla i akvarell och jag kan inte ta särskilt mycket cred för det. Heja naturen, äppelträdet och en kameralins. 🙂 Jag tryckte på en knapp bara och var där just då. Jag tyckte inte ens bilden såg bra ut i kameran men sen hemmavid ikväll så uppenbarade sig något annat, fint.

Till dig, mamma. Den stora livsnjutaren av doft, färg och musik.

Annars då? Jo, en ovanligt lång vecka börjar treva sig fram emot fredag och jag är ledig i helgen. Klänningspaket har kommit och jag provar just nu en kjol, värmen stannar? Värmen stannar inte? Frågan om vaxning eller epilering kan vänta ett par veckor till tror jag? 🙂 Men det vore ju trevligt med sommarlena ben för en gångs skull. Och kan man inte stanna tiden en smula? Maj kan få köra två gånger om man frågar mig. Mera körsbärsblommor, mera vårblommor och mera av allt som inte april gav.

Oavsett väder och eventuell benstatus så har jag fixat en massa rabarber och ska slänga i hop en paj, något vårigare finns inte än det syrliga, söta och lite vaniljvisp.

Ja, en massa babbel men jag bjuder på det. 🙂 Vaxning eller epilator?

Trevlig kväll!

No Comments

 • mittgodastefinaste
  14 maj, 2016 at 11:22

  Ja dessa alldeles underbara kvistar som man har kunnat ha i vaser nu!

  Kram Jenny

  Reply
  • Lingon
   15 maj, 2016 at 20:56

   Ja, jag plockade precis in en äppelkvist i köket. Underbart”
   kram

   Reply
 • Fia D
  8 juni, 2016 at 11:30

  Jag snubblade in på din blogg när jag googlade på ”suddiga bilder wordpress” och hittade lite goda råd. Men jag fastnade här och har tittat runt och måste passa på att lämna en kommentar och säga vilka underbara bilder du tar! Så vackra blommor och härliga miljöer, önskar jag kunde krypa in i bilderna och stanna där minst 3 månader 🙂

  Och på tal om sommarlena ben, så köpte jag en epilator häromdagen… Jisses, vad ont det gjorde!! Trodde nästan jag skulle gråta, var tvungen att ta en paus på 24 timmar. Men nu är benen epilerade och (ganska) lena så det kanske är värt smärtan ändå. Jag ska utvärdera under sommaren tänkte jag.

  Reply
  • Lingon
   8 juni, 2016 at 11:48

   Tack för dina fina ord Fia! Jag älskar bilder och det är så kul att få lite uppskattning och glada tillrop. 🙂 Lycka till med wordpress och det där med epilering ja. Ajjj. Jag har köpt en och testat och det går väl sådär. Benen vågar jag men skulle inte drömma om armhålorna eller andra känsliga ställen. 🙂
   Ha en fin fin dag!

   Reply

Leave a Reply