Menu
Natur

Cykeltur med Selfie

Det är kväll och jag är ute och cyklar en sväng. Magi i luften. Ambitionen finns där att röra på mig även om jag inte tycker det är särskilt kul. 🙂 Då kan jag maskera cykelturen till en fotorunda istället. Går alldeles utmärkt och så är det skönt ute. Underbart.

DSC_2617a

Det är galet vackert just nu. Och det luktar så gott! Äppelblom, hägg, björk och gräs. Jag tog massa härliga äppelblomsbilder som ni ska få se i ett eget inlägg. Ett äppelblomsinlägg.

Och här kom jag själv med på bild. Pigg och alert på kvällskvisten, jojo. Kofta, tenfold knit – Odd Molly, Top – Lindex, Kjol – Froy & Dind.

Jag blev jättesugen på att fota lite porträtt och människor i största allmänhet. Kanske får jag annonsera efter frivilliga fotomodeller på Facebook? Något att fundera på. 🙂 Gulp.

Trevlig kväll!

No Comments

    Leave a Reply