Menu
Trädgården

Att verkligen vilja något

Ikväll har jag lite spunk. Sådär att jag vill göra allt och inget på samma gång. En gammal goding till konflikt som poppar upp då och då och jag gissar på att precis alla har den.

Jag vill ut och springa och vara ambitiös och hård emot mig själv samtidigt som jag vill ligga på soffan och plöja avsnitt av Blacklist och surfa efter en ny, helst orange bikini.

Istället bjuder jag på två bilder av samma tulpan. Den ena har lite mer blå kall bakgrund och den andra är mer genomgående gul. Jag ville göra den så att tulpanen glöder lite men ändå inte sticker ut helt från bakgrunden. Ibland vet jag inte vad jag gillar själv bäst, så ni får se båda. 🙂

tulip3a

Jag funderar mycket på mina personliga mål. Vissa har jag genomfört och jag kan se en osynlig tråd av beslutsamhet hur jag har format mitt liv efter mina önskningar. Det har mer eller mindre gått åt det hållet jag strävat även om det tagit lång tid. Andra saker går inte alls som jag vill och då ställer jag mig frågan: Vill jag tillräckligt mycket eller spelar det ingen roll?

Och där fick jag kanske svaret på en gång. 🙂

För övrigt är en ny klänning är på G, en King Louie och en kjol. Hoppas på att visa upp det i morgon!

Må så väl.♥

No Comments

 • msemschen
  10 maj, 2016 at 13:40

  Den där frågan är spot on! Om det inte gått vägen så kan det kanske vara så att det är viljan som inte finns där.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 maj, 2016 at 16:17

   Yup. 🙂
   kram

   Reply
 • Asta
  10 maj, 2016 at 22:57

  Tycker det är bra att du ens har några mål. Det har inte jag. Vi har så mycket deadlines och annat på jobbet så privat är jag lite väl mållös.

  Reply
  • Lingon
   14 maj, 2016 at 09:46

   Det är nog en helt perfekt balans? 🙂

   Reply

Leave a Reply