Menu
Utflyktstips

Bara massa blått

Woo vilka dagar med sommarvärme. Jag är helt överlycklig, trött och solduschad med värme. Vi passade på att ta en runda till nordvästra Skåne och följde kusten så mycket vi bara kunde.

Här är vi uppe ovanför Båstad och besöker kafé Utsikten. Ett helt fantastiskt ställe och vi satt bara där och solade och drog in luften.
På kaféet får man en korg vid beställningen och sen går man och hämtar sin mat när den är klar. Vi åt varmrökt lax och nypotatis, så gott. Visst är utsikten helt fantastisk?
Min fina.♥

Vi åkte vidare till Torekov och käkade glass och det var nästan vindstilla. Vi fick inte drömhuset tyvärr, budgivningen blev avbruten av säljarna som fick ett erbjudande som de inte kunde motstå. Så en resa till havet som lite tröst och bara komma bort passade finfint.
Nu har det gått några dagar så jag har hunnit varva ner och det känns skönt att veta att vi inte ska flytta i det närmsta i allafall. Sommaren kommer att bli här hemma i lägenheten, och även om vi har det trångt med alla prylar och oss själva så känns det bra. Att veta var man ska vara ett tag till.
Jag är otroligt glad för värmen och solen. 🙂 Om den bara kunde stanna länge, länge.
Efter Torekov körde vi vidare och besökte en stor loppis/secondhand som heter Rutigt & Randigt och ligger i Grevie. Massor att titta på men inget som riktigt fångade mig tyvärr. Otroligt mycket kläder om man är sugen på vintage i stora lass.

Och nu en söndagkväll och det känns nästan lite overkligt att måndagen oundvikligen kommer i morgon. Vad ska man ha på sig? Shorts? Vantar? Nej jag skojar bara, shorts eller klänning får det bli.

 Hoppas du har haft fina varma dagar också, och kanske lite blått?

No Comments

 • AnnaSC
  8 maj, 2016 at 21:07

  kram fina du låter så himla mysigt med er utflykt

  Reply
  • Lingon
   10 maj, 2016 at 16:15

   Tack den var toppen!
   kramm

   Reply
 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  8 maj, 2016 at 22:02

  Blått från blå himmel i norr.
  Synd på huset, hoppas det finns fler drömhus därute.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   10 maj, 2016 at 16:16

   Ja vi hoppas och längtar efter något annat. Men det kommer när det kommer. 🙂

   Reply
 • Ninnie
  9 maj, 2016 at 20:59

  Å, vilka underbara bilder från havet!!! Jag hoppas också att sommarvärmen kan stanna ett tag, det är ju så härligt…

  Reply
  • Lingon
   10 maj, 2016 at 16:16

   Visst är det så skönt så skönt. Hoppas den stannar hela månaden. 🙂

   Reply

Leave a Reply