Menu
Trädgården

Bzzzzz. HmmmmZ…zzzluuurrphmmmm.

Godmorgon!

Igår kväll träffade jag en hungrig humla som slurpade i sig nektar och ljudet hummm, surr, hummmmm. Det är något av det vårigaste jag vet. 🙂 Växten tror jag heter Rosenrips? Finns bakom vårt garage och jag ska nog se till att skaffa en egen till trädgården, har funderat på det många vårar men alltid glömt namnet. Efter blomningen är det en vanlig grön buske så då har den tydligen inte lika högt prio i mitt minne.

Ja ja ja, jag babblar. Nu mot jobbet. —> Ha en fin dag.

No Comments

 • Asta
  3 maj, 2016 at 10:51

  Härom året hade vi ett humlebo i väggen till lilla huset. Riktigt mysigt. Förutom när någon av oss behövde göra något i närheten av huset för då blev de ganska sura.

  Reply
  • Lingon
   4 maj, 2016 at 10:17

   Dom får ju gärna vara där, men inte för nära. 🙂

   Reply
 • Junitjej
  3 maj, 2016 at 20:30

  SÅ fina bilder!

  Reply
  • Lingon
   4 maj, 2016 at 10:18

   Tusen tack!!

   Reply

Leave a Reply