Menu
Höör

Valborgseld

Det var en mild och skön Valborg i lördags och åh vad vädret var gott i helgen. Jag har fått lite lite färg faktiskt. 🙂

Så här såg jag ut och platsen är Ankdammen i Höör. The place to be.

Valborg är inte riktigt min grej, jag har lite jobbiga minnen runt den här tiden på året men de falnar så småningom. Det där med brasa är väl fint men fred på jorden vore inte dumt och så vackert väder varje dag. Om jag får tycka. Jag har visst höga krav? 🙂

Det bästa är att alla är ute och man springer på många finingar att krama och prata med. Och så åt jag en fantastisk chokelakaka hemma hos ett par vänner.

Lägg till lite brass och träblåsmusik på det och värme från elden. Inte så dumt ändå. 🙂 Förstår inte varför jag klagar.

Ha en fin fin måndag!♥

No Comments

    Leave a Reply