Menu
Kläder & Sånt / Odd Molly

Tornado scarf och en sorts selfie

Här står jag med kameran och tänkte fotografera klänningen? Men det blev scarfen som envisas med att vara i fokus så det får väl vara så. Odd Molly Tornado scarf som kom för några år sedan. Den har länge legat i min säljmapp men nu så får den stanna och jag tycker att den är bedårande med det lilla hjärtat, ser ni? Och vad ska jag göra med håret? Min frisör är mammaledig, katastrof!! 🙂

tornado copy

Så med en hårkatastrof och en envis scarfs säger jag hej fredag, du är efterlängtad som bara den. Klänningen tar vi en annan dag.

Ha en fin fin dag!

No Comments

 • mittgodastefinaste
  30 april, 2016 at 07:43

  Härlig blå färg!

  Kram Jenny

  Reply
  • Lingon
   30 april, 2016 at 16:41

   Tack rara! kram och trevlig helg

   Reply

Leave a Reply