Menu
Lingon om.....

Hur det ser ut hemma

Godkväll! Jag tänkte ju egentligen blogga om något helt annat egentligen. En recension av ett bröd, min nya baddräkt eller den där klänningen. Men istället blir det några fulbilder hemifrån som låg behändigt i datorn och ville promt vara med i bloggen. Så får det bli.

Först ut är en nykomling till lampa, och egentligen är det den gröna skärmen som är i fokus med tyg av legendariska Marjatta Metsovaara. Tyget heter Kukka och finns i flera olika färger, och jag är mycket svag för mönstret och det mesta som Metsovaara har gjort överhuvudtaget. Drömmen är en gul Luxuslampa med skärm. Men grönt är inte dumt heller och själva lampfoten är en Bergboms bordlampa i glas med teak längst upp. Mycket snygg modell och ett fynd hos min lokala antikhandlare. Finns att hitta för 3-400 kr om man har tur. 🙂

Phuiii ja. För övrigt råder fortfarande flyttkaos här hemma och en flygel är bra till många saker, som te x perfekt lådgömma för saker man inte riktigt vet vad man ska göra med. Vi är lite trötta på fixa just nu och tar det mest lugnt och njuter av att inte ha deadlines att känna stress över. Bara gå till jobbet och ha en bra vardag. Lyx är det. Så småningom är det dags att ta tag i det sista men inte än. Inte än.

Ikväll har jag suttit i telefonmöte så det vore skönt att ta en kvällsrunda. Om det bara inte vore så kallt. Så jag avslutar med det bästa jag hörde i dag.

Vi borde ha en väderombudsman man kan klaga hos.

Tack för den AnnaSC. 🙂

No Comments

 • msemschen
  27 april, 2016 at 21:32

  Jag vill också klaga på vädret! Det är tråkigt! Jag vill börja använda mina klänningar och ha bara ben inte fundera på om jag ska ta fram dunjackan igen fast tja det är väl så här det ska vara i april.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   27 april, 2016 at 22:03

   Hihi. Ja, vi behöver visst en väderombudsman. 🙂
   kram

   Reply
 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  27 april, 2016 at 23:00

  Fy så trist väder, fryser t.o.m. inomhus!
  Det klagar jag på.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   28 april, 2016 at 15:42

   Ja det går ju inte för sig. 🙂 Jag har ullkofta på mig.
   kram!

   Reply

Leave a Reply