Menu
Lingon om.....

När helgen bara flög

Så har helgen flugit och jag kikar in här med en rosbild från hela två år sen. Den ska gödas och piffas och puffas så det kommer lika fina blommor i år. Anledningen till piffet är att den trivs inte riktigt så bra som det ska vara.

Helgen då? Jo en fredagkväll med kung-fu filmtajm i en dunkel källare i Malmö åtföljt av en lördag med jobb och ett pendlade väder. Men flera goa frukostar utomhus i sol senaste tiden 🙂 Ahhh. Aj love it. Söndagen har mest bestått av fixande av hemmet och flipperspel och så har jag lärt mig panera schnitzel. Selma katt har blivit klippt och det är hårtussar överallt. Hon fäller inte? Något i ofas med naturen kanske och nu var visst söndagen slut. Fast bara ett flipperspel till. Bara ett…

Och varför glömmer jag att fotografera hela tiden? ♥

etiketten till detta inlägg får bli ”någon sorts babbel” 🙂

No Comments

    Leave a Reply