Menu
Inredning / Utflyktstips

Reform Furniture – Retro

Saturnuslampa designad 1929. Så vacker med sina ringar och i en ovanlig modell med diagonal skiva.

Hej igen!

Jag måste ju visa upp lite retrosmultronställen som finns runt i Skåne och det här är en favorit. Reform Furniture ligger strax utanför Lund i Stora Uppåkra. Längs med motorvägen kan man säga så det är inte alls långt dit om man bara vill svänga förbi. Öppet på vissa helger och enligt överenskommelse, bäst att följa på Facebook om man vill vara uppdaterad. 🙂 Och det vill jag ju.

reform furniture Lund

Här finns allt möjligt snyggt i teak, jakaranda, färgat glas och flådiga lampor. Fåtöljer och mattor och mest av allt kanske, inspiration.

Hjärnan får liksom en dusch av färg och form. Vet ni vad jag menar?

reform furniture Lund

Plötsligt infinner sig lusten att göra om, piffa, skapa och att fundera över vad som är snyggt egentligen, vad är min stil? Och drömmar invaderar mitt huvud om sideboard i jakaranda och jag svävar bort en stund till att raskt komma tillbaka med ett tjo när jag ser något som jag bara måste visa M, titta?! Titta!

Som ett barn ungefär och så köper jag kanske en ljuslykta och lämnar de dyrare sakerna till att just drömma om men vad gör det? 🙂

Underbart ställe att besöka, rekommenderas!

Särskilt kul att hitta grejor som man minns från sin uppväxt eller från sina äldre släktingars hem. Jag drömmer vidare och kommer att åka hit flera gånger, kanske en gång i månaden för en färgkick.

Ha en fin torsdag.♥

No Comments

 • Asta
  21 april, 2016 at 14:55

  Oj så mycket fint. Gillade de där ”dropplamporna” som fanns på en av bilderna. Apropå ens stil så brukar jag inbilla mig att saker som man tycker om passar ihop. På något sätt.

  Reply
  • Lingon
   21 april, 2016 at 15:33

   Ja men precis. 🙂 Åh vad glad jag är att höra att någon mer än jag resonerar så. Att om man bara blandar det man gillar så kommer det att passa ihop. Oavsett stil och århundrade.

   Reply
 • AnnaSC
  21 april, 2016 at 14:56

  Åh kan du inte dra med mig en gång du ska dit?

  Reply
  • Lingon
   21 april, 2016 at 15:34

   Jo gärna. 🙂 Vill dit redan nu när jag tänker på det.

   Reply
 • Helen
  23 april, 2016 at 16:53

  Men åååh den Lundakarnevalen var jag ju med på =)

  Reply
 • Pala - en vas av Helena Tynell
  16 maj, 2016 at 12:43

  […] brist på snygga outfitsbilder så kommer här en grön härlig vas som jag fångade in på Reform Furniture i […]

  Reply

Leave a Reply