Menu
Trädgården

Narcissbabbel

Jag skulle ju prata. 🙂 Så då blir det lite blomprat så här sent på kvällen. Eller blombilder iallafall för jag ska nog inte prata för mycket så här när John Blund står bredvid med ett menande leende och håller en tung hand mot min axel. Det är dags att gå och lägga sig ju?

Snälla John, låt mig visa några bilder bara, ok?

Jag har några fina narcisser som blommar på altanen och de här ser mest ut som vita påskliljor. Jättefina! Det är förresten samma bild nr 2 och nr 1, som bara är beskuren och lite tillfixad.

Det är en av de skojigaste sakerna tycker jag, att fixa med bilder och bli överraskad av vad som faktiskt fanns där i kameran. Ibland kan en bild som jag dissat visa sig vara riktigt fin och användbar när jag tittar lite närmare.

Narcisser i kruka

Mera ljus och mera vitt tack! Jag väntar på mina vita pärlhyacinter ska vakna till liv i rabatten.

Annars bara en bra dag, lite torsdagströttma och så vill jag plötsligt bygga om bloggen. Idag har jag kollat teman och layouts och försökt hacka bloggen till att se lite snyggare ut på en iphone. Det gick sisådär. 🙂 Tack för alla glada kommentarer i förra inlägget. Ni är bäst!

Nu lägger jag ombyggnadsplanerna på is och tänker istället med tacksamhet på det där långa telefonsamtalet ikväll som gjorde mig glad och så är det dags att följa med JohnB. Godkväll. ♥

No Comments

 • msemschen
  15 april, 2016 at 23:29

  Mina pärlhyacinter är på väg upp! Yey!
  I helgen ska jag tvinga maken att möblera om här hemma, det är antingen det eller ett nytt hus. Han får välja! ?
  Kram

  Reply
 • Lingon
  16 april, 2016 at 10:05

  Härligt! De är ju de sötaste blommor som finns. Kan ni inte bygga ut några rum till? Visst önskar man det ibland.
  kram!

  Reply

Leave a Reply