Menu
På bordet

Narcisser som ler

Visst säger den bara : -Smile!

Narcisser i kruka

Jag har blomstershoppat narcisser, tre för en hundring och det kunde jag inte stå emot. Det finns ju så många varianter av färger och form och mest gillar jag deras leende ansikten.

Jag har fått för mig att de inte är lika lätta att övervintra i rabatten som påskliljor men jag ska försöka på alla sätt och vis. Iallafall försöka gräva ner dom lite lite djupare kanske.

narcisser i kruka

Men tills dess får de stå här och göra mig glad. 🙂

Måndag idag och massor att ta igen efter förra veckans flyttande. Jobb, jobb, och någon resa och så ska jag hämta ut de där 11 vaserna jag råkade köpa på auktion igår kväll. Undrar hur många kilo 11 glasvaser väger? Hm. Kanske jag skulle ta med mig en säckakärra?

Må väl idag och kanske skaffa några vårlökar till dig själv? Det piggar upp. Kramar L

3 Comments

 • home2tiny
  6 april, 2016 at 10:02

  Man blir verkligen glad av de där små söta blommorna, just nu vill jag fylla hela huset med ljuvliga blommor som ger en härlig vårfeeling, sen håller jag tummen för bättre väder till helgen så jag äntligen kan röja i trädgården. Tack söta du för dina ord hos mig, de fick mig att le mest hela dagen. Kramisar Tina

  Reply
  • Lingon
   6 april, 2016 at 10:32

   Rara ord till en raring såklart! <3
   Ja mera sol till helgen tack.
   kramar!

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  12 april, 2016 at 19:50

  Otroligt vackert ….
  /Kram finaste!

  Reply

Leave a Reply