Menu
Höör / Natur

Vårpromenadfoto del2

Spegelblankt.

Så var det del 2 av min vårpromenad som närmar sig vattnet och här är det helt stilla. När jag var barn tyckte jag att mörkt vatten var lite läskigt, man vet ju inte vad som döljer sig men nu så tänker jag inte på det. Fast jag skulle nog inte vilja gå ner där, knappt ens med vadarstövlar. Men vackert är det och hör till i skogsbrynet.

Små små tofsar av gräs som sticker upp.

En blommande hassel sträcker sig ner.

Trädknuten innehåller ett eller två trollansikten om man tittar noga.

Mera gulgrönt, sol och motljus. Jag älskar det gröna.

Här tittar Ramslöken upp. Jag tänkte först liljekonvalj innan jag mindes att här brukar det lukta gott av Ramslök. Kanske ska jag plocka lite i år och lära mig tillaga den?

Till sist så ljusnar stigen och jag kommer ut i ett villaområde mitt i byn.

Men först ett vackert träd som hyser både mossa och murgröna.

Och kaprifolen är på G. 🙂

Japp. Det var min lilla runda det. En liten del av den.

Nu när det ljusnar tidigare och M går upp alldeles för tidigt på morgonen så tänkte jag försöka komma ut på morgonpromenader som sen ska övergå i jogging. Så är planen och jag ska kanske börja i morgon? Bara det inte regnar så jag har en undanflykt att ta till. Jag måste klara detta för nu är det nya tider. Nya motionstider.

Kram till dig som läser och trevlig kväll.

No Comments

    Leave a Reply