Menu
Höör / Natur

Vårpromenadfoto del1

 

Vilket härligt väder!

Äntligen fick jag på mig skorna och kom ut en runda. Kameran fick följa med och min gorillapod. Jo den heter så. 🙂 Det är ett litet kamerastativ som är lätt att klämma fast runt ett träd eller sätta rakt ner i backen. Hur kul som helst men det krävs lite rutin för att det inte ska krångla med själva fotandet.

Och krockandet med hundpromenörer. Fniss.

Min lilla runda är strax runt husen där det finns lite skogspartier och ett par småsjöar eller dammar. Här är några bilder från skogen och i nästa inlägg kommer vattnet. 

Jag önskar att jag var ute varje dag! Kan någon mata mig med lite skogsmullegener? Eller är det bara att gå ut och bli beroende helt enkelt. För jag mår så bra av luft och skog så det måste vara menat så.

Här lyser solen ner på mossan och det blir så där gulgrönt och härligt.

Påsken har varit ganska fin vädermässigt, lite kallt och blåsigt och så några pang-soldagar. Jag har torkat första tvätten ute och fikat med filt omkring mig. Annars har vi mest flyttat och städat hus och ägnat massor av timmar i bil. Jag är så trött på att flytta nu så jag vill bara helst lägga mig ner och sova. Men några dagar till, fram tills 1:a april och sen återstår det bara att komma i ordning här hemma. 

Och så finns det ju stunder i solen att stjäla emellanåt.

Här tog jag bilden med sikte på en fågel i mitten, lite åt höger. Det är en blåmes och syns om man zoomar in men bilden blev finare så här. När man tittar uppåt med näsan mot skyn och inser att det är hur skönt som helst.

Hoppas du som kikar in har haft en fin påskledighet. Eller iallafall påsk om du inte varit ledig. 

No Comments

    Leave a Reply