Menu
Lingon om.....

Sol på Victoriadagen

Det är ju hur härligt som helst med vårsolen? 🙂 I lördags när jag blev firad var det varmt och gottigt att sitta mot väggen och värma sig mot den stora gula grejen.

Snödroppar som snällt övervintrat i en kruka fastän jag inte orkat att sätta ner dom i rabatten. Bara för mig att säga Tack.

hallon

Vi bullade upp med filtar, kaffe och varma hallon med glass. Bara en sån sak, att äta glass utomhus utan att frysa ihjäl. Det känns liksom som om man retar vintern och kung Bore. Killar lite på honom i ren kiv och säger åt honom att dra. Så pilutta dig vinter, nu kommer ljusare tider. Vi klarar till och med av att äta glass.

Och jag som inte världsbäst på att fylla år eller fira mig själv hade en finfin dag. ♥ Jag tillhör varken de som gör så stor sak av det eller är tvärtom självutplånande, jag är lite mittemellan men ibland osäker på vad som förväntas av mig när jag står i centrum. Det jag lär mig för varje år är att jag gillar födelsedagar mer och mer och njuter av att fira andras och även min egen. Kanske låter det konstigt att jag beskriver det så men jag är inte uppvuxen med att fira särskilt mycket. Av lite olika skäl, inget religiöst eller så utan bara som livet bjöd då.

Antagligen kommer jag fira helt outhärdligt mycket och göra mer för varje år. Det ser jag fram emot. Tutor, girlanger, bubbel & bling.

Trevlig kväll. ♥

No Comments

    Leave a Reply