Menu
Tunga grejor

Att ha fyllt år igen

Jag har blivit ett år äldre. Det känns lite sådär men jag får gilla läget. Bara att göra det bästa av det som är kvar och förhoppningsvis har mitt liv bara precis börjat.

Födelsedagar är svåra tycker jag. Jag tänker mycket på det som har varit och många som jag saknar i mitt liv. Min egen röriga familj med komplikationer. Jag saknar mamma så otroligt mycket, hennes kramar och doft, hennes nostalgi över att ha fött mig för så otroligt länge sen så hon inte kan begripa det och mina grimaser över att hon ska försöka hoppa över vissa detaljer av själva födseln som jag inte behöver höra ännu en gång. Jag saknar så hennes tjat att jag ska ha blommor när jag fyller år och att jag måste gå och köpa något att ha utanför dörren som gör mig glad när jag kommer hem. Jag saknar henne så mycket och känner mig så fruktansvärt ensam just nu. Jag önskar så jag kunde krama henne och ringa och berätta att jo, jag köpte blommor. En stor bukett tulpaner i regnbågsfärger.

Dessa fina rosor fick jag av min ”nya” familj. 

Sen efter en kort liten stund blir jag överfallen av tacksamhetskänslor. Tacksam att ha haft så mycket kärlek i mitt liv. Och har.

Tacksam över att jag kan känna och sakna, och det var värt något alltså kan det saknas ordentligt. 🙂 Tacksam över att veta att jag har underbara fantastiska vänner och familj och att jag kan ge mycket fint runt omkring mig till de mina. Jag känner – alltså finns jag. 🙂 

Må väl och blommor även till dig som kikar in här.

4 Comments

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  16 mars, 2016 at 22:47

  Vilka vackra rosor.
  Många blommor får du av mig på din dag.
  Kram Titti som vet hur det är att sakna….

  Reply
  • Lingon
   16 mars, 2016 at 22:49

   Tack och stor kram tillbaks. <3

   Reply
 • Asta
  17 mars, 2016 at 08:05

  Ja saknad efter dem som försvinner på vägen är en del av livet. Men ibland känns det mer än ibland.
  Grattis på födelsedagen, eller en dag efter, även om du inte själv gillar det, och trots allt så är det väl bättre än alternativet.

  Reply
  • Lingon
   17 mars, 2016 at 08:44

   Tack. 🙂 Haha, ja bra mycket bättre än alternativet. Kramm

   Reply

Leave a Reply