Menu
Lingon om.....

Chilla i solen

Hej igen,

Nu var det ett tag sedan och jag är ju lite off på bloggandet. Men saknar det. 🙂 Det känns bra. Sanningen är ju att jag gör för mycket saker och är så otroligt vårtrött just nu. Eller utbränd. Eller nåt sånt.

Hjärnan fungerar liksom inte riktigt? 

Det enkla blir då och då så förfärligt svårt att göra.

Men jag vet vad som gäller. Tar det lugnt och försöker inte få alltför mycket skuldkänslor över att jag inte orkar så bra. Bara att gilla läget och göra lite lite. Eller ingenting alls.

Jag ska faktiskt försöka chocka kroppen och framför allt hjärnan med träning. Det brukar hjälpa och få dimman att lätta. Styrketräning tycker jag funkar bäst men gärna i kombo med lite flåsträning. (datorn skrev ”blåsträning!”)

I morgon är jag helt ledig och det ska bli så skönt. Kanske kommer här lite vårtecken då? För jag borde ut och spana.

Kramar och ha en fin kväll.

3 Comments

 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  3 mars, 2016 at 16:52

  Kul se dig här med fin kissebild.
  Kram Titti åter i Sverige.

  Reply
 • Åsa
  25 mars, 2016 at 21:25

  Härlig tunga!! Fantastiskt fin bild! Snäll-stalkar dig lite för dina fina bilder 🙂

  Reply
  • Lingon
   25 mars, 2016 at 21:44

   Tack. 🙂

   Reply

Leave a Reply