Menu
Trädgården

Att börja längta efter…

Det har börjat klia i mina fingrar för att joxa i trädgården och andas jorddoft. Det liksom känns att det snart är dags. Sista två åren har jag inte trädgårderat så mycket och det beror mest på att katterna flyttade in och tog en hel del tid och pyssel på kvällarna efter jobbet. Men nu så är jag så sugen att jag kommer att göra trädgård ändå.

Förra våren la jag inte någon gödning utan tänkte att det får blir som det blir, det brukar ju växa bra? Men det visade sig att blomningen blev klen och bladverket glest och lite tråkigt så i år tänker jag satsa på blomsteranabola. 

Kolla hur många knoppar rosen hade? Undrar om jag kan få den dit igen? 

edvin

De är nog de två sakerna jag vill göra i år. Mera trädgårdsjobb och så mera utomhusliv med motion och utflykter. Jag bara längtar. 🙂 Våren kan inte komma snabbt nog.

Ha en fin dag.♥

No Comments

    Leave a Reply