Menu
Natur

Ajl fly

Hej igen!

Jag måste ju kika in här och skriva lite. Tiden räcker inte till allt just nu men allt är bara bra. Jag jobbar som en gnu, försöker träna och äta bra och det verkar betala sig väl. 🙂 Emellanåt känner jag mig jättepigg och sen så blir det lätt bakslag några dagar. Då gäller det inte att hänga läpp utan bara komma igen. Jag tycker det är svårt med träning, för jag tar lätt i för mycket och sen blir det lite för bra.

Tyvärr hinner jag inte så mycket annat. Lite jul finns kvar i hemmet här och där, en gul pulsklocka har flyttat in och används flitigt och så funderar jag på den där jackan som jag bloggade om nyligen. Selma katt mår bra efter den stora astmakollapsen och snön har smält och första buketten tulpaner har redan blommat ut. Jag älskar de ljusrosa som ser vita ut innan de slår ut helt. 

Ja också håller vi på att fixa med hus och lägenhet och så smått flytta i hop. Sambolivet here I come. Eller nåt. 🙂 Hur kul som helst.

Så lite mycket att göra och fixa med. Livet liksom och det är bara bra. Vi hörs snart igen för jag har fotoklåda deluxe. Kramar L

3 Comments

 • Helen
  31 januari, 2016 at 22:17

  Låter som det är mest på den positiva sidan. Gott att kisse mår bra igen.

  Reply
 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  1 februari, 2016 at 03:44

  Kul se dig här igen…..Kram Titti

  Reply
 • msemschen
  1 februari, 2016 at 11:22

  Börja dricka Aloe Vera så håller du energin kvar. 🙂 Ja så känner jag iaf.

  För alldeles för länge sedan sa vi att vi skulle ha en fototräff, nu när jag är fri från de statliga kedjorna så kanske vi kan få ihop en dag? Hade varit jättekul!

  Kram

  Reply

Leave a Reply