Menu
Utflyktstips

Någonstans i pulkabacken

Yay! Mitt i backen i går och strålande vinterväder. Inte mycket snö, men massor med sol även om vi kom ut i senaste laget. Helt fantastiskt med ljuset och min enda lediga dag denna veckan ägnades lite utomhus. Så glad jag är för det för jag är alldeles för mycket inne.

Lite bus och varm choklad.

Vi var på Frostavallen strax utanför Höör och här fanns gott om backar att välja mellan, liiiite mera snö hade varit kul förstås. Det är en gammal skidanläggning, har funnits lift förr.

Fast extra kul var det att se alla barn och vissa gissar jag kommer som flyktingar och ser snö för kanske första gången. Barn alltså. 

Och vädret ja….det var ju bara som ni ser…helt perfekt.

Själv vågade jag inte åka för jag är så rädd för att skada mig. Ska bli ändring på det. Måste bli lite starkare i kroppen bara. Men jag njöt för fullt ändå.

Somliga andra kastade sig ut utan några problem alls. 🙂

I natt visade termometern -14 till -18 grader. Det är kallt det för att vara Skåne så idag har det varit michelinoutfit deluxe med termobyxor och alla tillbehör. Jag är ganska okej med det fast hade gärna haft lite mer snö när det ändå är så kallt. 

Trevlig kväll!

No Comments

    Leave a Reply