Menu
Klänningar, tunikor

Klänningsfavorit och mesig

Så var det visst dags att ta en selfie? Och det var kallt kan jag säga, ungefär 11 minus, hurr. Jag tyckte nästan synd om kameran. 🙂

Klänningen är från duMilde och Kjolehimlen. Den blev en favorit när jag såg den på Folk i höstas men såldes tyvärr ut innan jag hann med att norpa den. Sen hade jag tur att hitta den på rea i Köpenhamn istället även om frakten gjorde det hela plus minus noll. Superskön och bra kvalitet, tål många tvättar. 🙂

Mesen det är jag. Mes och mes. Jag är lite rädd om jag ska vara ärlig. Jag ska bli sambo igen. Jag ska dela mitt liv med en person. Jag öppnar mig och blir sårbar.

Självklart vill jag det. Jag vill ha en relation och våga tro på kärleken. Att det gäller även mig såklart. Jag vågar.

Jag  vågar.

Men det är allt lite läskigt. Tänk om det går på tok? Tänk om….och så gånger hundra ”tänk om”.

Men det kan ju också bli alldeles underbart. Eller hur?

Troligtvis lite av varje kanske, men jag vågar och jag är så glad för det. Min dörr är inte stängd utan jag tittar ut, kliver ut över tröskeln och hittar en ny plats. Nya möjligheter.

Den största känslan just nu är ändå jätteglad mixad med förväntansfull och ivrig. Jag bara har en pytteliten promille av rädd.

Ha en finfin lördag och våga du med. 🙂

15 Comments

 • Jeanette
  16 januari, 2016 at 10:34

  Åh fantastisk klänning till dig Lingon. ❤️

  Reply
  • Lingon
   16 januari, 2016 at 11:11

   Tack rara.
   kram!

   Reply
 • AnnaSC
  16 januari, 2016 at 10:46

  DU är ingen mes, det är en fågel! Du är modig, stark, vacker och alldeles perfekt! Det här kommer säkerligen bli alldeles perfekt o blir det inte det så är det bara nya tag igen liksom. MEN det kommer bli supercuper är jag säker på.

  och klänningen passar dig ju så bra.
  kram
  AnnaSC

  Reply
  • AnnaSC
   16 januari, 2016 at 10:46

   superduper skulle det ju stå…

   Reply
  • Lingon
   16 januari, 2016 at 11:12

   Tack. Blush. Rodnar.:)
   Tusen tack för allt pepp Anna och ha en underbar dag!
   kram

   Reply
 • Helen
  16 januari, 2016 at 11:01

  Klart du vågar! Han ser snäll ut =)

  Reply
  • Lingon
   16 januari, 2016 at 11:12

   Japp. Han är en raring. Och tack°
   kram!

   Reply
 • Socker, vanilj och en skvätt grädde
  16 januari, 2016 at 12:01

  Lycka till du finaste❤️
  Kram

  Reply
  • Lingon
   16 januari, 2016 at 12:04

   Tack rara du.
   Ha en underbar helg!
   <3 Kram

   Reply
 • Asta
  16 januari, 2016 at 13:32

  Visst finns det en grad av läskighet i att bli sambo. Minns när maken och jag blev sambos. Han sa upp sin lägenhet så jag räknade med att jag skulle ha tre månader på mig att vänja mig vid tanken. Sedan visade det sig att han kryssat i någon ruta om att han kunde flytta tidigare om någon ville ha lägenheten och det ville någon. Det gick inte ens en månad och det blev lite av en chock för min del. Men han finns kvar efter alla åren så vi klarade det i alla fall. 🙂
  Och du får väl tänka som så att det blir ju ett ännu större steg för sambon. Han flyttar in och har till och med sålt sitt hus! Det är engagemang det!
  Kommer säkert att bli jättebra!

  Reply
  • Lingon
   16 januari, 2016 at 13:40

   Tusen tack för peppet! Ja, han flyttar in med ett smil och det kommer säkert att gå bra. 🙂 Även om jag oroar mig lite. Tack för du delar med dig av dina erfarenheter.
   kram!

   Reply
 • Titti/Umeå/Huay Yang.
  17 januari, 2016 at 02:25

  Vilken härlig klänning.
  Pirrigt förstår jag……hoppas allt ska gå bra.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   18 januari, 2016 at 09:31

   Det kommer säkert att gå bra men lite pirrigt är det allt.
   kram och må så gott

   Reply
 • bella
  17 januari, 2016 at 15:19

  grattis till både klänning och sambo. jag anser att man ska tänka positivt, då är chansen bättre för att det går bra. men jag är positiv av mig överlag. iallafall ska man inte måla fan på väggen i onödan. man måste satsa för att uppnå nåt. och ett lycka till är alltid bra. så lycka till!

  Reply
  • Lingon
   18 januari, 2016 at 09:32

   Tack! <3

   Reply

Leave a Reply