Menu
Blusar, koftor / Odd Molly

att ha köpt en nybörjaretröja

Det kan hända jag gick lite bananas i går när det gäller kläder och Mollysar. Så jag köpte en nybörjartröja, en Lovely knit cardigan. Inte passar den modellen mig så särskilt bra med mina dundertuttar men det är ju så fin och jag kan flytta ner bandet en liten bit så det sitter bättre.

Det bara blev så.

Det var första gången jag var i Odd Mollybutiken på Nova och det var fint tycker jag. Inte allt för mycket folk att trängas med tack och lov men tyvärr så saknade jag klänningar. Kanske var det mesta slut redan på rean? Sen får jag erkänna att jag hittade inte ut riktigt från Nova. En gigantisk arena av konsumtion som bara slukade mitt lokalsinne och gjorde mig desorienterad som en trädgårdssnigel i decemberkyla. Till sist gjorde jag det enda rätta och följde strömmen och hittade busshållplatsen riktning hemåt. 🙂

down-to-earth-jacket-milky-pink

Så var det den här….

down-to-earth-jacket-milky-pink-front-large

Down to Earth Jacket i Milky Pink.

Den är så himla söt och lite mörkare i färgen än på bilden. Svår att motstå.

Idag har vi tagit det lugnt, ingen husvisning att tänka på utan vila och lite film och jag hade funderingar på att åka till Lund till Reform Furniture och spana. Tyvärr har de bara öppet en gång i månaden så jag får hålla mig några veckor till tills nästa gång för idag var det mer lockande att stanna hemma.

Där finns lampor, möbler och allt möjligt tjusigt second hand. Själv drömmer jag om ett sideboard i teak eller jakaranda som kan ersätta ett gäng med småmöbler till en stor. Vi får se.

Trevlig kväll och på återhörande.♥

No Comments

    Leave a Reply