Menu
Katter

Selma

Söndag och äntligen lite mildare väder så Selma får gå ut och lufta sig. Jag har låtit henne vara inne de kallaste dagarna för astmans skull men nu är det inga problem. Det här är absoluta favoritsysslan, att sitta och spana på fåglar och drömma om att fånga en koltrast som befinner sig bara ett par meter bort och käkar fågelfrö.

Och jag får öppna altandörren snällt lite då och då när det passar damen att trippa ut eller in. 🙂

Idag är jag ganska trött och slagen. Jag gick ju faktiskt vilse på Lund Nova i går efter ett reabesök i Odd Mollybutiken är jag shoppade loss på rean. Jättekul och kanske inte så bra för plånboken men är det 51 % så är det. Det går ju inte att ignorera.

Ha en fin söndag!

6 Comments

 • Flipfloppan
  10 januari, 2016 at 17:24

  Ni verkar ha haf bättre väder än vi idag, det blev liksom aldrig riktigt ljust. Huset ser jättefint ut!! REDA heter väl de där glasfacken om jag inte minns fel? Ha en skön söndagskväll, Kram

  Reply
  • Lingon
   10 januari, 2016 at 21:40

   Ja, jag vet inte om det blev så mycket ljusare här uppe. Det har varit en grå mild dag. Och jag är ledig i morgon!
   Ha en fin vecka,
   kramar!

   Reply
 • Asta
  12 januari, 2016 at 13:12

  Hm – vete tusan om den här kommentaren kommer två gånger nu, men det verkade som att det blev något strul. Väldigt fin katt det där. Det jag lärt mig av att ha djur i ganska många år är att de kan få samma sjukdomar- tyvärr – som vi kan. Våran stora hund har lite besvär med sina höfter han.

  Reply
  • Lingon
   16 januari, 2016 at 13:24

   Ja, så är det ju. Synd att de inte får vara friska och pigga jämt ju.
   kram!

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  16 januari, 2016 at 12:34

  Naw,sötaste Selma ❤️ …
  /Noooospuss

  Reply
  • Lingon
   16 januari, 2016 at 13:24

   Mjooooooo.

   Reply

Leave a Reply