Menu
Lingon om.....

Lördag 22:e

no
God Förmiddag!
Bloggen är lagad. 🙂 Sista veckan har inte varit kul alls men nu är det tekniska fixat. Hoppas jag? Det känns iallafall bättre att ropa hej än att vara skeptisk.

DSC_0010

Lördag? What to do?

En runda in till stan och träffa några goa tjejer? Eller är det ett suicide mission efter löneutbetalningen i går? Med tanke på hur många människor det kommer att vara ute idag. Jag hörde på teven nyss att just i dag förväntas vi svenskar spendera 6 miljarder kronor i julhandeln. Bara idag? Galet eller?
Fast jag har ju köpt en helt del julpynt och grejor själv sista tiden. En mikromiljard liksom i det stora shoppinghavet.

 bild 1-1

Det som lockar mig idag förutom glatt sällskap är ännu ett besök i den här butiken som heter Miloii och ligger precis brevid Folk i Malmö. Men jag borde verkligen inte….:)

Fast det jag verkligen borde är att komma ut lite. Den här veckan har jag sjunkit ner i ett hål, en svacka på alla sätt och vis. Jag vill inte ens äta och sitter mest och stirrar rakt fram eller går och lägger mig att sova. Inte bra.. Eller så är jag rastlös och målar och megapysslar på alla möjliga sätt.

Ingen fara på taket. Fast heller inte bra konstaterar jag.

Nåja. Upp och ner. Just nu lite ner.

Snart upp tror jag? 🙂

No Comments

 • Under mina lockar
  22 december, 2012 at 11:37

  Hoppas att det blir mer upp snart. En tur in till stan och titta på fina saker kanske kan göra susen. 🙂 Vi ska också in en sväng idag. Någon julklapp kvar att fixa. Skickar dig en stor julkram!

  Reply
  • Lingon
   22 december, 2012 at 11:42

   Tack för den fina du! Och lycka till med julklappsspanandet. Hoppas nu bara det inte är för mycket folk ute.
   Kram tillbaks

   Reply
 • Helena
  22 december, 2012 at 12:40

  Uppåt igen snart hoppas jag!
  Julen är en tid som rymmer så mycket känslor. Saknad efter dem som inte finns med en och samtidigt påminns man om att julen ska vara gemenskapens högtid. Det blir krockar av det ibland…
  Hoppas du får en fin dag, oavsett om du väljer att trängas med köpsugna människor eller stannar hemma.
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   22 december, 2012 at 13:12

   Tack! Det känns nog bättre alleredan. Och visst är det saknad.
   Kram och ha en fin dag
   <3

   Reply

Leave a Reply