Menu
Inredning

Tant hängläpp och farmors psykotomtar :)

DSC_0008 kopia
Hallå onsdag!
Här är ett av alla mina färgprover. Tant galen är nu uppe i tio färger och har blivit tjenis med tre färghandlare. Och så har jag läst på och lärt mig.
Men nu ska det där med färg få vila en liten stund och julen ska få lugna ner mig tänkte jag. Fast det blir nog ett inlägg där jag visar mina provmålningsfärger och vilka som blev mina favoriter. Så får ni tycka till om ni vill. 🙂
psyko
Här har vi farmors psykotomtar som jag kallar de små röda, filtklädda kottarna. Hur söta som helst men ögonen ser ut som de skulle platsa i the Muppet show. Alla tittar åt olika håll och påminner mig om kakmonstret. 🙂
ljus
Bilden här innehåller vad som följde med hem från Homeville i Malmö. En blomsterpinne till orkideekrukan och tre små värmeljushållare….
DSC_0015 kopia

…och så en fin fin ängel.

Idag är jag hemma och kurerar ryggen och surar en smula. Tråkigt när kroppen inte orkar med och jag måste göra något åt min situation.
Men jag ägnar istället dagen åt att gömma huvudet i sanden som en struts och vill inte ens träffa min sjukgymnast. Vilket känns ganska fegt och olikt mig. Men det gör för ont helt enkelt och efter en behandling hos doktor Softhand så är jag helt utslagen och det orkar jag inte med det heller. Vill inte.

Jag är nog lite ynklig idag helt enkelt? 🙂

Det som jag tänker orka är att gå till gymmet i eftermiddag och svettas lite på ett löpband och bli mjukare i kroppen och så ska jag hämta ut the Traderapaket. Som är så häftigt och vansinnigt tokigt på alla sätt och vis att jag skäms lite. Det kommer givetvis att visas upp här senare idag. Promise..! Jag är inte den som säger A men inte B. 🙂

kram på er och ha en fin dag!

No Comments

 • Bettina
  19 december, 2012 at 13:07

  Kram på dig också <3

  Reply
  • Lingon
   19 december, 2012 at 14:12

   Tack.
   Kram

   Reply
 • Marie
  19 december, 2012 at 13:25

  Hoppas du blir bättre i ryggen snart! Tror det är klokt att lyssna på kroppen och ta det lugnt när det känns så. Vila är inte att förakta. Psyktomtarna är jättefina och nu ska jag läsa ikapp och se vad det är du ska måla 🙂 Kramar och krya på dig!

  Reply
  • Lingon
   19 december, 2012 at 14:13

   Psyktomtar är grejor det!
   Kram

   Reply
 • Sahra
  19 december, 2012 at 13:39

  Haha. Jag döööör. Jag läste psyktomater. Tänkte att du har fan lingonet blivit tokigt.
  God Jul på dig

  Reply
  • Lingon
   19 december, 2012 at 14:13

   Ha ha ha!
   Tack för dagens gapskratt. 🙂
   Kram

   Reply
 • Helen
  19 december, 2012 at 17:52

  Tycker nog allt att de är rätt söta de där tomtarna. =)
  Har du provat akupunktur? Jag får det för nacken nu och jo det verkar funka.
  Annars finns den här kvinnan i Krstd som kan balansera den värsta hängläpp med healing.
  http://healingbeauty.se/
  Hänt en hel del med min hängläpp sen jag började gå dit. =)

  Reply
  • Lingon
   19 december, 2012 at 20:15

   Hängläppsfixare minsann. 🙂 Det låter bra..!
   Jag har provat akupunktur men inte på nacken, det låter lite läskigt. Eller så kanske de inte sätter nålarna i nacken?
   Kramar

   Reply
   • Helen
    19 december, 2012 at 21:49

    Jo det gör man, men det kännas inte värre än barndomens tusen nålar på 2 mm område. =)
    Värre när sjukgymnasten knakar ut ryggraden…
    Ja Daniela är en life saver – verkligen!

    Reply

Leave a Reply