Menu
Lingon om.....

Ett lite gott och blandat-inlägg

Här kommer en liten sammanfattning av några blogginlägg som inte blivit av… 🙂 Gott och blandat. Eller lite rörigt kanske. Men en blogg är en blogg är en blogg så det blir som det blir…och hoppas ni har en fin kväll därhemma. Jag säger det redan nu ifall någon inte orkar igenom inlägget. 🙂

Mannen på översta bilderna är JB som hälsar på mig den här veckan på jobbet. Han är precis lika rar som han ser ut och väldigt duktig. Vi pratade om vad vi skulle ha för plan B yrkesmässigt och jag kom på att han skulle vara perfekt som pysselErnst. Lika mysig och fiffig varpå vi var tvungna att leka Ernst en stund och säga att servetterna och mjölkpaketet liksom ”vill” något med varann. Men vad?
Så var det julbord med personalen och jag blev alldeles för mätt och provade även att äta ål som var en fet upplevelse. Jag gillar mest sill och lax på julbordet och så den viktiga fikonmarmeladen på ett kex med ostskiva. Och så julmust förstås.
Kvällen avlsutades med lite öl på närmsta pub…..

….men dessförinnan skulle det tas en gruppbild och här är några av mina närmaste kollegor. Tre av oss har känt varann i nästan 17 år och det är otroligt så fort tiden har gått och jag blir lite rörd ändå att vi håller sams och fortfarande har lika roligt när vi träffas.

Mer som jag har roat mig med är att ta bilder från tåget. Och idag har det blivit magiska vinterbilder som får ett eget inlägg i morgon. Vackert men sketakallt. 🙂

I brevlådan hittade jag en gul härlig julklapp från Odd Molly. Tusen tack säger jag..♥

 
Kvällen avslutas med lite äppelpyssel som ska hänga i min adventsljusstake. Och så äter jag nutellamackor, jag fick en burk i present av JB. 🙂 Tack för det liksom. Mums.

Ett sorts Mount Clementin har jag också byggt och mer än så gör jag nog inte idag.

Trevlig kväll och må så gott!

No Comments

 • Madde
  13 december, 2012 at 20:42

  Ja, fy 17 vad kallt det är!! F ö verkar du haft det hur bra som helst och det ska man ha när det är jul ju. Storklem, här slås det in julklappar. Inte så många, men det tar ju lite tid…

  Reply
  • Lingon
   13 december, 2012 at 20:59

   Ja det går ingen nöd på mig. 🙂 Och du verkar ha hur mysigt som helst hemma ju.
   kramar!!

   Reply
 • Anne
  13 december, 2012 at 21:17

  Ett Mount Clementin :))
  <3

  Reply
 • Under mina lockar
  13 december, 2012 at 21:58

  Ser fram emot de där naturbilderna… naturen är så vacker nu med all snö! Älskar det! 😀 Kram

  Reply
 • Angelin
  13 december, 2012 at 22:07

  Så fin du var på den julefesten! Helt vidunderlig i den kjolen <3 Din heldigris som har fått fine vanter og lue! Gult er kult:)
  klem

  Reply
 • Hilde
  13 december, 2012 at 23:10

  Snygging där. Trevligt med presenten från OM:)
  Kram

  Reply
 • Lingon
  14 december, 2012 at 06:20

  Tack sötingar!
  Ha en fin fin fredag och klä på er ordentligt. 🙂
  kramar

  Reply

Leave a Reply