Menu
Lingon om.....

datorhaveri och antiklimax

Godkväll!

Ja, bilden har inget med inlägget att göra men jag tänkte att den har nog inte varit med? Och kjolen är ju så fin..

Dagen har varit bra, och jag är pigg? Med ett stort frågetecken så har tröttheten lämnat plats för energi och jag fattar ingenting.
Kaffe har jag inte tagit intravenöst, även om det i vanliga fall kan kännas som ett alternativ till att piggna till. Men inte just idag.
Däremot har jag blivit vansinnigt arg på min dator på jobbet. Egentligen ett mjukvarofel men jag skyller på datan. Efter ett par timmars förberedande och fixande och så föll allt på slutet. Som det mest eleganta korthus som bara försvann med ett knäpp,
Därav inget bloggande. 🙂 För jag blev så arg att jag stängde ner maskinen, drog ur alla sladdar och la undan den i en hylla och gick i väg. Ja, jag blängde surt på den också och fick underläpp av ilska.
Så efter ett par timmars liv utan telefonsurfande och datornärvaro känns livet bra igen. Ahhhhhh….jag som brukar ha världens bästa tålamod och uthållighet med strul och jox. Jag bara gick i väg.

Så himla skönt.

Nu en liten bloggläsarstund och sen sängen.

kram på er!

No Comments

 • OddStyle
  6 december, 2012 at 20:27

  Uanset hvordan du føler dig, så ser du bare skøn ud 🙂 elsker dine farve valg og din fine hue :0) Kram T

  Reply
  • Lingon
   6 december, 2012 at 20:44

   Tack tack fina..
   kramar

   Reply
 • Linda G
  6 december, 2012 at 20:49

  Usch för teknikstrul:( I bland behöver man gå ifrån en stund, bättre än att slå sönder skiten i ilska;) Kram

  Reply
  • Lingon
   6 december, 2012 at 21:21

   Precis…bara gå ut.
   kram

   Reply
 • Madde
  6 december, 2012 at 21:12

  Frustrerande förstår jag. Min stora skärm på jobbet la av just idag faktiskt, så jag fick sitta med lapen. också lite ilskeframkallande, men känns bättre nu. Mitt mål är att ikväll komma isäng innan 11.. Klem

  Reply
  • Lingon
   6 december, 2012 at 21:22

   Då har du en och en halv timme på dig. 🙂
   Jag kikar på Jamie Oliver som lagar julmat. Det ser ju inte särskilt gott ut. Alls. Eller hur?
   kramar

   Reply
 • Anne
  6 december, 2012 at 21:34

  ”underläpp av ilska” vilken superbra beskrivning 🙂 NU måste jag gå å lägga mig – jösses att det ska vara så svårt!
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   6 december, 2012 at 21:36

   Jättesvårt…:) Jamie gör julskinka…
   kram

   Reply
 • Linda
  6 december, 2012 at 22:14

  Åhh din mössa, underbar!! <3
  Haha jag borde ta efter ditt sätt att bara lämna närdet strular med datorn. jag får någon typ av tvångstankar och bara inte KAN gå därifrån så länge det strular. jag blir alldeles manisk haha. Ibland är det nog nyttigt att bara lämna, och ta tag i det när tålamodet finns igen.
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   7 december, 2012 at 09:05

   Tack!
   Det är så svårt att lämna precis som du säger, man vill ju? 🙂
   Men är det tillräckligt kört så är det bara att gå.
   Ha en fin fredag!

   Reply
 • Oslotigern
  6 december, 2012 at 23:28

  Frustrerande! Bra att gå ifrån eländet ibland.
  Kramar

  Reply

Leave a Reply