Menu
Inredning

Ledig och lite galen?

20121130-103529.jpg
Vad har hänt? Jag tycker ju det här är roligt? 🙂 Och så dyker jag ner i en kartong med julgrejor och vägrar att äta upp frukosten som får stå ensam kvar på bordet.
Jag har gått julpyntsbananas. Helt oväntat för mig. Kanske smittad av Flippis som började mumla ….jul?…. mycket svagt redan i slutet av augusti.
Hur som helst så tycker jag det är roligt att göra om lite här hemma. Mixa rött och vitt och plocka fram arvegods i form av tomtar och blanda med nyinköpt av mig själv.
Kanske är det en reaktion på att jag reclaimar hemmet efter min separation och nu gör det till mitt. Kanske är glädjen där för att jag känner att jag gör det för mig, för att jag vill och inte för någon annan eller för att man ska.

Mitt val, min galenskap och min glädje över att det ser lite mysigt ut härhemma. Ha.

Jag som brukade få julångest redan i början av november? Vad hände? 🙂

Och jag måste nog göra ett hemma-hos-mig-självreportage och visa min jul 2012. Ett enda gigantoinlägg och sen får det väl vara bra med det. Sen kan vi återgå till kläder, reaspaning och sånt där livsviktigt.
Bästa musiken just nu Sandra Beijers jullista på Spotify, och du hittar den här om inte burken fungerar här nedan.

Ha en fin fredag och må så gott!

No Comments

 • Madde
  30 november, 2012 at 11:43

  I Augusti säger du….var det verkligen så (knasigt) att jag började fundera redan då? tja, det stämmer säkert, när Paradiset stängs, är det ju Julen man ser fram emot och nu är den här. F ö tror jag du har rätt i dina funderingar om att re claima ditt hem. Huvudsaken att man trivs själv ju, att man gör mys för sig själv, oavsett hur! (säger Moralmadde lite sådär förnumstigt) Klem

  Reply
 • Anne
  30 november, 2012 at 11:54

  Då är vi i samma mood 🙂 Nynnade nyss på Santa Claus is comning to town hihi
  Kram

  Reply
 • Anne
  30 november, 2012 at 11:55

  Inser att jag håller på att reclaima julen och det känns skitbra!
  Kram

  Reply
 • Sahra
  30 november, 2012 at 12:02

  Jag förstår dig vännen. Julen kan ha den effekten. Det är lätt att gå bananas

  Reply
 • Hilde
  30 november, 2012 at 12:02

  Klart ni ska reclaima julen, det är jättemysigt med jul 🙂 Det är nog som du skriver, nu är den bara din!
  Kram

  Reply
 • Nena
  30 november, 2012 at 12:48

  Hahaha!!! Inte är du galen inte! Men själv känner jag mig smått galen i min hysteriska tillvaro. Springer hit och dit. Jobbar dag, jobbar kväll. Spelar in TV, repar till julkonserter, flera samtidigt för säkerhets skull. Förbereder årsmöten. Förbereder 18-års firande. Börjar snart spela på läppen som Kalle anka i julprogrammet! Inser att typ varje kväll är inbokad fram till jul….. Och missar TOTALT att jag vunnit i din fina utlottning! Kom inte ens ihåg att jag deltog i den. Och så låg det ett fint paket i min brevlåda när jag kom hem från tandläkaren i förmiddags. Förstod att kuvertet legat där sedan igår. Missar t.o.m. att ta in posten!!!!
  Nu ligger det fina, fina paket och väntar på mig på köksbordet och ska högtidligt öpnnas till en go fika ikväll när jag utmattad kommit hem från jobbet!
  Kram finaste Lingontomte! Vad glad jag blir!!!!

  Reply
  • Lingon
   30 november, 2012 at 19:50

   Kramar tillbaks och vad roligt att du fick det innan helgen!

   Reply

Leave a Reply