Menu
Lingon om.....

att göra Lund på en halvtimme och lite till..


Godkväll!
Här är några bilder från Lund som jag passerade i eftermiddag. Ännu en ryggbehandling och nu går det verkligen på rätt håll, tjohoooo.
Nedersta bilden är en sorts cementblandare tror jag som var lite rolig och till höger en frisörsalong som påminner mig om att jag borde verkligen ringa och boka en klippning. Det ser ju nästan lite mysigt ut när jag kikar in på kunder som blir ompysslade.

Jag passerar Image och kikar på smycken, Rabalder och kikar på waltherhus och klämmer på mjuka tröjor och en butik som säljer macarones i grönt och rött. Jag kikar in i With Lovebutiken och går in och känner doften av tvål och shabby shic och funderar på ett par vinröda knästrumpor från cream. Sen passeras ett konditori som jag ville ta med mig hem, men nöjde mig med att fotografera hyacinterna i skyltfönstret.

Efter att ha passerat Scandinavian Sportsmen och mollyspanat lite utan större framgång och snabbfluktat i en skoaffär så hamnade jag på Udda Tina, butiken med allt det fina och härliga. Här fastnade jag en stund och häpnade över färg och och pynt och såg en ljuskrona som är lillasyster till min därhemma, ett par vansinnigt fina pyjamasbyxor från PIP design studio i färgen china red som jag hade köpt på stört om det inte vore för priset. Fjärlisfotoramen är från Lisbeth Dahl.
Och så renen! Den helgalna renen i fönstret. Jag vill nog inte ha en sån men den var fin att titta på. Hem följde ett ett par ljuslyktor i rött från Nordal och något hemligt till Annerosen. Hohooohooo…. 🙂

Sen var det dags att åka hem..

Kramar L

No Comments

 • Helena
  29 november, 2012 at 20:26

  Ibland hinner man mycket på en halvtimme! Och ibland hinner man nästan ingenting 🙂
  Härliga bilder och oj vad jag gillar din lampa 🙂 Den eller lillasystern hade jag gärna tagit hand om.
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 21:54

   Ja, jag är så nöjd med lampan. 🙂 Den är så galen och för några år sen hade jag nog inte velat ha nåt så gällt i färgerna hemma men nu så. Nu har jag mognat. 🙂
   Kramar

   Reply
 • Fröken Abbe
  29 november, 2012 at 20:50

  Mysigt! Det där caféet på första bilden har ju blivit besökt några gånger (om jag nu ser rätt). Vackra renar! Har blivit förtjust i silvriga sådana som passar på ett bord. Fanns billigt i Danmark, men jag slog dumt nog inte till. Sedan såg jag dyyyra sådana i Malmö. Har du kanske några tips?
  Kram

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 21:56

   Ebbas café? Där fikar jag ofta på sommaren. 🙂
   Nej jag har tyvärr inga tips på renar men jag håller ögonen öppna.
   kramar

   Reply
 • Linda G
  29 november, 2012 at 21:17

  Oooooooh den där väskan i fönstret med blingad skalle på! Vill ha! Och renen var ju helt sjuk! Du hann med mycket! Kram

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 21:56

   Jättefin väska det där..!
   kram

   Reply
 • Helena
  29 november, 2012 at 21:34

  Den där frisersalongen såg ju ut som en restaurang. Verkligen mysigt!

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 21:57

   Ja, jag ville liksom bara knalla in och få en hårtvätt och lite pyssel…:)
   kram!

   Reply
 • Anne
  29 november, 2012 at 21:42

  Å jag tyckte att Lund var jättemysigt – fasen vad jag längtar ner!!! Skulle så gärna vilja komma en sväng till innan jul men det går inte 🙁 Gissa hur nyfiken jag är nu 😀
  Tusen kramar

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 21:58

   Ja, det hade ju varit hur trevligt som helst. 🙂 Men det är kanske min tur att resa upp och hälsa på dig. Vi får se.
   Ja…. du blir nog lite överraskad.
   kram

   Reply
 • Under mina lockar
  29 november, 2012 at 23:38

  Men shit, så mycket fint du har sett! 😀 Härligt vackra bilder, stämningsfulla! Kram

  Reply
  • Lingon
   30 november, 2012 at 11:03

   tack söta!
   Det var verkligen sådär mysigt med mörkret och levande ljus.
   Kramar och ha en fin fredag

   Reply
 • krannina
  30 november, 2012 at 07:26

  Mysigt! Jag borde oxå göra Lund någon dag!!!!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   30 november, 2012 at 11:03

   Ja, det är ingen dum idé
   Kram!

   Reply
 • Madde
  30 november, 2012 at 09:32

  Alltså, jag måste nog snart åka till Lund. Har inte varit där på jättelänge och det ser ju extra mys ut nu i juletider, KLem

  Reply
  • Lingon
   30 november, 2012 at 11:05

   Udda Tinabutiken är grym, jag gillar den mer än den i Malmö av någon anledning. Kanske för att det är trängre så det känns som det är pryttlar överallt.
   Kramar och hoppas att jobbedagen går fort.

   Reply

Leave a Reply