Menu
Lingon om.....

Bibbel babbel, kvällsfunderingar hit och dit

Ja, ikväll är jag lite trött. Tankarna går hit och dit och runt en liten bit. Ni vet när man har ett moln av funderingar och planer som svävar som en stor boll fast inte i något särskild riktning. Tankarna får gå helt enkelt.
Om jag sätter mig ner i soffan så somnar jag. Men jag har inte energi att göra något. Jag vill sy. Lite julkuddefodral i det röda tyget som jag köpt. Jag vill fotografera lite och framför allt göra något läckert med det röda drömkappan som kom igår…hihi. Men då måste jag tvätta håret först och dessutom är det mörkt ute så det går bort. Fast jag kanske kan ta bilder inne? Och sen klistra på mig på en snöbakgrund och försöka göra en rolig bild? Njaaaa. Det blir nog inte så bra det heller..
Hm. Ska jag sätta tillbaka fransarna på kappan? Hur stora är mellanrummen mellan varje frans? 30 st och så delat med mitt midjemått?  Dålig i huvudräkning. Funderar….
Lättad i själen över att ryggen är bättre och det går på rätt håll. Nu har jag gått från att vara i beredskapsläge och hela tiden fokusera på att ta mig framåt och inte förvärra. Jag kan slappna av lite och känna att det blir nog bra det här ändå. Jag behöver  allltså inte sjukskriva mig, skuldsätta mig och bli bostadlös och gå på gatan. Så skönt….phuuuuiii. Mitt undermedvetna har varit lite oroligt. 🙂
Ska jag köpa ett cederträd i kruka? Eller är det onödig utgift? Mysfaktor – utgift=väga….för…emot. Hm.
Kanske ska jag sluta tänka högt och avsluta det här inlägget? Undrar om julklapparna kommer fram i morgon? Jag postade ju vid fyratiden. Hoppas att Nenas adress blev rätt nu då. Och vem fick egentligen vad? Det har jag inte koll på. Fast jag tror att misteln fick flytta till Lund. Hm. Undrar om det finns något gott i köket? Nej du ska ju inte….men men….en pepparkaka kanske?

….. …. .. ..    .        .

Ja. Hihi. Det händer alltså inget särskilt här i Lingonhooden i kväll. 🙂

Ses i morgon!

kramar L

No Comments

 • Jenny
  28 november, 2012 at 20:15

  Finns det fler vinnare än jag som bor i Lund?=)…
  …såååå spännande med julklapp innan jul!!!

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 10:49

   Det får vi se… 🙂

   Reply
 • Anne
  28 november, 2012 at 20:48

  Samma här – trött och med massor i huvudet – inget kommer att göras här på Hornsgatan i kväll – bara slappa 🙂 Såå glad att det går åt rätt håll med det onda.
  Många kramar

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 10:49

   Ja, äntligen. Och slappekvällar är det bästa som finns. 🙂
   kramar

   Reply
 • Madde
  28 november, 2012 at 21:03

  Och jag fick nyss belsutat för mig att jag har pyntat klart för idag, Mkt Bra! Klem

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 10:49

   Precis. Nu vet du att det gäller att slappa.
   kram

   Reply
 • Katinka
  28 november, 2012 at 21:15

  Haha… Ja, det verkar gå lite runt. Sådan är jag med för tillfället, mest en massa ”ska göra” och ”får inte glömma” och jag blir så matt av det. Ska i säng tidigt ikväll och försöka vila upp hjärnan. Hoppas du med får det. Kram

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 10:50

   Det bästa är att skriva listor och sen strunta i den inre monologen. Tänker jag mig. Men då måste jag ju följa listan,,hu.
   Kramar och må så gott

   Reply
 • Tarleena
  28 november, 2012 at 21:15

  I min kappa har fransarna ungefär 2 cm mellan varandra. Jag har kappan i stl 4. Kan fota fransar för dig, om du vill veta hur dom sitter exakt!

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 10:51

   Tack för tipset! Du får gärna maila en bild om du orkar. 🙂 Jag undrar lite på hur färgerna på fransarna ska fördelas för vissa är ju rosa upptill och vissa svarta.
   kramar!

   Reply
   • Tarleena
    29 november, 2012 at 20:06

    Har mejlat dig!

    Reply
   • Lingon
    29 november, 2012 at 20:12

    Tusen tack söta du!

    Reply
 • Fiona
  28 november, 2012 at 22:43

  Längtar tills jag får se dig i kappan:) Det ska ju kanske bli snö till helgen så då kan du passa på och plåta och slippa klä in väggarna med snöjox:)
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 10:52

   Det vore ju nåt… 🙂
   Saken är den att kappan är lite lite förliten över hyllan så jag ska klura lite på den innan den fotas…vi får se..
   kramar och ha en fin dag

   Reply
 • Louise Larsson
  29 november, 2012 at 07:33

  Åh…ser fram emot bilder på dig i den underbara kappan!!!! Härlig torsdag…kram!

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 10:52

   Det Kommer!
   Ha en fin torsdag du med,
   kramar

   Reply
 • Helena
  29 november, 2012 at 14:21

  Jag älskar det här inlägget. Straight from heart!!

  Reply
  • Lingon
   29 november, 2012 at 20:12

   Hihi.
   Tack vännen!
   kramar

   Reply
 • Helena
  29 november, 2012 at 14:24

  och jag känner igen mig i det där med mörkret. Att det blir mörkt så snabbt, man hinner liksom inte plåta alls.
  Kram

  Reply

Leave a Reply