Menu
Lingon om.....

Måndag och spaning

Odd Molly, i date myself wrap dress

God Måndag!

Idag fungerar jag inte riktigt, smärta smärta och så lite ofokuserad på det. Men jag har en plan…bortsett från det thailändska linimentet som jag bekantade mig med inatt så är en naprapattid inbokad i morgon, massage på onsdag och sjukgymnast torsdag. Nästan för mycket..hihi. 🙂 Till det ska jag äta all antiinflammatiorisk mat som jag kan komma på dvs lök, kål, ananas, broccoli och tomater. Kanske någon tillagad rätt på det hela. Kåldolmar?? Med ananaschutney och gurka?

I eftermiddag tänker jag dessutom spana lite efter SS1, Odd Mollys pre spring som har landat i några butiker i Malmö. Som lite tröst och allmänt pigga upp.
Annars är allting bara bra…måndag och en ny vecka. Vi hörs lite senare och jag är spänd på Annes My kind of Tomte som kommer i kväll? ♥

ha en fin fin dag!

 

No Comments

 • Anne
  26 november, 2012 at 12:00

  Usch vad jag tycker synd om dig – hoppas verkligen att allt det där du ska gör hjälper! Vad du är gullig som puffar för min Tomte <3 jag kör nog alla på en gång så att jag inte kladdar till det!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   26 november, 2012 at 13:17

   Heja Tomten!
   kramar

   Reply
 • Madde
  26 november, 2012 at 12:02

  Jag hoppas också att det hjälper, det är inget vidare och jag är såå otroligt glad att jag slapp putsa fönsterna i buren, det hade aldrig gått. Jag ska också en tur i Metropolen efter jobb, så kanske springer vi på varandra? KLem och fortsatt fin dag iaf.

  Reply
  • Lingon
   26 november, 2012 at 13:17

   Vi kan ju höras…!
   Kramar söta

   Reply
 • Hilde
  26 november, 2012 at 12:50

  Men ajj, blir det inte bättre? efter denna veckans behandlingar borde det blir bra tycker jag.
  kramar

  Reply
  • Lingon
   26 november, 2012 at 13:18

   Det tycker jag med. Genast..! 🙂
   kram!

   Reply
 • Bettina
  26 november, 2012 at 13:08

  Inte kul med smärta, inte alls! Hoppas du får lite hjälp av något du ska på. Har du prövat TENS???? Skulle inte klara mig utan, men det är säkert individuellt. Krya på dig kramar i stora lass!

  Reply
  • Lingon
   26 november, 2012 at 13:19

   Nej det har jag inte provat, men det här ska nog gå bort så småningom. Hoppas jag…ynk..
   Kramar och ha en fin måndag

   Reply
 • Lotta
  26 november, 2012 at 13:29

  Stackare. Hoppas du får lindring. Hm, jag kanske skulle börja leva på kål och lök. ;D TENS som Bettina rekommenderar kan jag också puffa för men gör inte samma misstag som jag och köp en billig. Man får vad man betalar för. Köper jag en ny ska jag över 1000-lappen. Kram. Försiktig kram.

  Reply
  • Lingon
   26 november, 2012 at 13:34

   Tack vännen! Kål och lök är väl trevligt men då kanske vi får problem med magen i stället. 🙂 🙂
   Jag är inte riktigt där än att jag kollar på tens, men tackar ändå för tipset. Hemma är det elfilt som gäller än så länge.
   kramar tillbaks

   Reply
 • Tess - NinaTess.com
  26 november, 2012 at 18:33

  Åh vilken fin klänning.

  Reply
 • Titti
  26 november, 2012 at 19:24

  Klänningen har jag förbetällt!
  Kram Titti med önskan om bättring för dig.

  Reply

Leave a Reply