Menu
Lingon om.....

Intressant att höra era tankar och jakten på en burlesk film

Tack för alla kommentarer!
Jag missunnar såklart ingen att handla Odd Mollysar till bra pris. 🙂 Däremot ifrågasätter jag verkligen om jag ska köpa nya till fullpris. För min egen del…

Kvällen har spenderats i telefon med en underbar väninna och så har jag tokletat efter en film som jag ville se. Svart Katt, Vit katt av Emir Kusturitza. Fast endast fodralet lyckades jag leta fram så jag håller mig till youtube en stund som innehåller det mesta från filmen.

Burlesk, galen och hysterisk rolig. Jag måste hitta den.

Visst är sånt irriterande? Endast ett tomt fodral liksom?

Gonatt och suss gott!

No Comments

 • Madde
  24 november, 2012 at 00:45

  Åh, du skulle ju sett den med mig på utomhusbion i somras. Hoppas den kommer dit igen! Missat debatten, men jag ser det såhär: Jag har en förhållandevis liten OM- garderob och det beror dels på att jag sällan har råd att köpa till fullpris och dels på att jag t ex lägger en del pengar på konserter och annat. MEN jag tycker också att vissa plagg kostar orimligt mycket och är tveksam till om jag köpt dem även om jag haft ekonomi till det. Ett plagg som kostar lika mycket som en veckas semester..ja, då är valet lätt för mig. Gällande Tradera (bortsett från Gällstadsmänniskorna) tycker jag det är bra ur andrahandsperspektivet. Jag menar, kläderna kommer ju till användning igen av någon annan och slipper hamna på tippen. Åtminstone inte i första taget. Visst, många skänker nog bort kläder, jag med, främst till ”sommarfamiljen” men jag tror många helt enkelt slänger sina billigare kläder när de köper nya billigare kläder och ur det perspektivet är Tradera/Second Hand affärer ett fint alternativ. Äh, jag svamlar lite nu, klockan är mycket, men du förstår nog hur jag menar.. Sov Gott

  Reply
 • Sahra
  24 november, 2012 at 08:36

  Haha. Helt galen film. Älskar den.

  Reply
 • Anne
  24 november, 2012 at 10:47

  Guuuud morning 🙂 Efter att ha målat ljusstake somnade jag i TVfåtöljen utan att ha satt på TV:n hihi. Behöver verkligen sömn känner jag.
  KRAM

  Reply
 • Marie
  24 november, 2012 at 14:24

  Den filmen är helt underbar! Och Zigenarnas tid är min absoluta favoritfilm! Kram

  Reply

Leave a Reply