Menu
Odd Molly

kvällens som dagens


God Förmiddag!
Här är bilderna som jag skulle använt i går när kamerafulingen laddade ur sig. 🙂 Jag tänkte liksom att nu är det dags att börja ta foto inomhus på kvällarna. Dagsljuset är ju snålt med sin närvaro och på jobbet blir det bara blajbilder i ett kapprum – i bästa fall.
Så nu har jag gjort en liten fotohörna i ett rum. Fast knäna och neråt får jag inte med tydligen? Nåja. Det känns lite väl nära, som att vara mer naken konstigt nog. Kanske för att allting syns bättre på bilderna?
Jag konstaterar att det behövs bokas en tid för klippning och det genast, kanske är det inte så dumt det här ändå?
Kramar och ha en fin torsdag!

No Comments

 • Lotta
  22 november, 2012 at 09:59

  Tjusig. Äsch, knäna struntar vi i bara vi får se ditt ansikte. Älskar dina miner. 😀

  Reply
  • Lingon
   22 november, 2012 at 10:13

   Hihi. Okej? Det var faktiskt jätteroligt att höra. 🙂
   Kramar och ha en fin dag

   Reply
 • Sahra
  22 november, 2012 at 10:03

  Hur har du gått tillväga? Extra belysning, blixt? Ser ju väldigt proffsigt ut

  Reply
  • Sahra
   22 november, 2012 at 10:03

   Säger som ovanstående. Ditt mimspel är oslagbart

   Reply
  • Lingon
   22 november, 2012 at 10:14

   Extra belysning och så är min kamera skiiiitbra, jag är så glad för den. En Nikon 3200. 🙂
   Kramar!

   Reply
 • Louise Larsson
  22 november, 2012 at 11:14

  Hej! Härligt att massagen hjälpte dig, var också på massage igår kväll och fixade mig hos frizzan! det känns alltid bra!!!!!! Den rosa rosen är fantastiskt fin! Tror jag skall ta mig till fotomässan i morgon. En kvinnlig fotograf som även har safariresor skall föreläsa kl.16 på mässan. Något för mig inför den stora härliga resan! Toppen dag till dig! Kramar

  Reply
  • Lingon
   22 november, 2012 at 15:54

   Så härligt med både massage och frissa på samma dag? Snacka om att känna sig ompysslad.
   kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Hilde
  22 november, 2012 at 12:08

  Jättefina bilder fina du. Det gör inget att inte knäna syns:)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   22 november, 2012 at 15:55

   Min knän är det nog inte så många som saknar…:) Men om jag har en snygg kjol så ska den synas hoppas jag.
   kram!

   Reply
 • Under mina lockar
  22 november, 2012 at 16:49

  Tjusiga bilder! 😀 Kram

  Reply

Leave a Reply