Menu
Odd Molly

morgon och dagens

God Morgon,

Vilket meck att fixa dagensbilder när man är halvvaken och tycker synd om sig själv?
Idag har jag Lacie top i Magnolia, Gorgi Cardigan, också i magnolia och så en go print wowen scarf som får värma hals och nacke.
Jag har lite identitetskris i bloggen tror jag. 🙂 Det är liksom lika lätt att göra tre till fyra inlägg om dagen till att bara göra ett på kvällen och jag gör precis som det faller mig in. Men så saknar jag outfitbilderna som oftast är de som trillar bort så här kämpar jag lite.
Samtidigt behöver jag ju inte svamla om ingenting bara för att. Eller så gör jag just det. Det har onekligen sina fördelar att ha en reklamfri och kravlös blogg? Jag kan ju göra precis som jag vill. 🙂
Och synd om mig? Ja, jag har nackont deluxe och varit vaken halva natten och nu kan jag inte lyfta högerarmen över huvudet. Det gör oooooont. Fast inget farligt utan bara muskelprotester och klaganden från en kropp som sitter för länge i en mjuk soffa med laptop i knät. Fy på mig.

Ha en fin tisdag så hörs vi lite senare. Kramar L

No Comments

 • Nena
  20 november, 2012 at 09:41

  Vd mysiga de kläderna såg ut!!! Och aj för nackont! hade själv huvudvärken och skuldervärken du luxe igårkväll och kunde inte somna! Jag önskar mig en sån där spervräkig massagefåtölj av tomten, men haha, just det, vi har ju ingenstans att ställa den!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   20 november, 2012 at 11:25

   Tomten kan väl fixa ett nytt rum också? tänker jag och fnissar lite. Ja, det är synd om oss som har värk deluxe. Den kan dra någon annanstans genast.
   Kramar och ha en fin tisdag

   Reply
 • chatarina
  20 november, 2012 at 10:10

  Hej! Du har något att hämta hos mig. kram

  Reply
  • Lingon
   20 november, 2012 at 11:25

   Spännande!
   kramar

   Reply

Leave a Reply