Menu
Julen

Lärkträd eller gran?

20121120-115536.jpg
Jag funderar vidare på gran eller inte? På vägen till jobbet står ett hukande lärkträd som håller på att tappa barren. Full med kottar och jag skulle kanske kunna snalla hem ett par kvistar från den här? Fast då måste jag kanske ha stege? Hm.
20121120-115554.jpg

Fina och lite magiskt underliga träd de här. Det ser ju liksom skäggigt ut och har glömt att raka sig.

Jag såg en fin gran på Blomsterpigan i Malmö för några dagar sen, men missade att ta en bild. Helt klart ingen vanlig gran utan mer tunn och slanig i grenverket.
Om ni undrar varför jag funderar så på alternativa granar så är det för jag har en smula allergi och ska helst ha en som inte doftar för mycket gran. Bara lite lite för stämningens skull. Eller så klär jag mitt olivträd istället och har granen utomhus.

Lunch, kebab och mat till folket!

No Comments

 • Katinka
  20 november, 2012 at 12:43

  Mmm… Vackert är det i alla fall. Vi har aldrig gran alls, men vi är inte vidare julförtjusta heller och så går vi alltid bort för jul haha… Kram

  Reply
  • Lingon
   20 november, 2012 at 13:24

   Det är ju perfekt att gå bort på julen. 🙂 Fast jag vill ändå komma hem till myset, myset hos mig.
   Kramar

   Reply
 • Annette
  20 november, 2012 at 13:35

  Halløjsa 🙂
  Hvad med et cedertræ i potte?
  Se her:
  http://haekleriet.wordpress.com/2011/11/30/juletraeet-med-sin-pynt-tralalala/
  Kram 🙂

  Reply
  • Lingon
   20 november, 2012 at 14:13

   Det är ju en bra idé? jag ska kolla runt efter ett sånt.
   Kram!

   Reply

Leave a Reply