Menu
Inredning / Pyssel+Handiwork

Bieffekterna av julkaffet…


Jodå, är det inte dagas att sätta igång att sticka en julmössa? Den här fina har Barbro Wilhemsson designat och mönstret finns här.

Barbro är en stickhjälte som jag beundrar mycket. ♥

Eller den här?

 Allt är julkaffets fel!

Dessutom har jag arkiverat papper, sytt ett kuddfodral, dammsugat, tvättat och moppat golv och städat badrum samt förhandlat med en dansk och småflinat över att jag står på mig.
Kvällen har avnjutits i soffan i ett berg av kuddar, mitt eget lilla inferno av färg och mönster och nu tror jag att kaffets effekt börjar att klinga av. Tur det för nu ska det sovas och inte drömmas om garn och vilken nyans av grönt som egentligen är finast? Vem är kaffespeedad? 🙂

kram och gonatt

No Comments

 • Nena
  8 november, 2012 at 08:02

  Haha! Tack för en underbar start på morgonen! Det behövde jag nu för jag har haft en sån där start på dagen när precis allt går fel och man inte hittar nånting!!!! Och oooo den mössan alltså! om jag bara hade tid skulle jag omedelbums sticka mig en sån till vårt lilla juljippo på jobbet. brukar köra lila tomteluva, men den är hade ju varit fräck!!!!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   8 november, 2012 at 08:44

   Den är så härlig! Jag vill liksom bara släppa allt jag har på gång och börja sticka men jag vet att det inte går just nu….. Eller det kanske det gör? Hm.
   Ha nu en fin dag och hoppas att resten av den går som smort. 🙂
   Kram!

   Reply
 • Frida
  8 november, 2012 at 08:40

  Häftig mössa! Och som jag sa igår: Kuddar kan man inte få för många! (Köpte också med mig lite tyg för att sy mer, men nu strejkar symaskinen)

  Reply
  • Lingon
   8 november, 2012 at 08:45

   Ja, det är ju du? fnissar jag förtjust. Nu fattar jag…
   Lycka till med syprojektet och hoppas symaskinen ordnar sig.
   Kram!

   Reply
   • Frida
    8 november, 2012 at 22:12

    Ja, det var jag! 🙂 Hihihi! SKa faktiskt fråga mormor i helgen om hon inte kan sticka en sån mössa till mig! Så blir vi kanske 2 granar i ”byn” 🙂

    Reply
   • Lingon
    8 november, 2012 at 22:17

    Hihi, ja gör det. Mössan är ju jättefin!
    kram

    Reply

Leave a Reply