Menu
Inredning / Pyssel+Handiwork

ett seriöst anfall av piff

God Förmiddag!

Här har det varit lite tyst för sömnliga somnade i soffan i går. Och guuuud så skönt det var. Hihi.
Idag är det ledigt för mig och jag har lite planer på att sy kuddfodral i många olika varianter så morgonen har ägnats åt att drapera kuddar i tygbitar, flytta runt. Humma och hamma och fundera och flytta om.
Skapa variationer som ger lugn och harmoni, liv och lekfullhet och piff i största allmänhet.
Och det sköna med det är jag tänker tränga undan mina vardagsbekymmer en stund helt och hållet. Kreativiteten får ta över hjärnan en stund och det är gött. För i vanliga fall brukar jag försöka ta i tu med allt som behöver göras, allt det jobbiga. Jag vet ju att det inte löser sig av sig självt så ju fortare desto bättre.
Men idag tänker jag unna mig en förträngardag och bara gå upp i färgnyanser och fokus. Och så är det möjligt att jag går en batalj med symaskinen.
Sen kan jag ju säga att det är dumt att försöka koka ägg samtidigt. 🙂 Den här gången hörde jag äggklockan och gick tydligen ut i köket och stängde av spisen. Glömde dock att lyfta bort kastrullen och kyla ägget så en halvtimme senare ligger ett torrt stenkokt ägg och väntar på sitt öde. 🙂

Operation förträngning fungerar uppenbarligen. Idag är jag kreativ!

Ha en fin tisdag och jag återkommer med visning när det är klart. Kramar L

No Comments

 • Mia
  30 oktober, 2012 at 11:19

  Äh! Ett kokt ägg hit eller dit, det är sånt man får offra i konstens namn ju:-) Kram!

  Reply
 • Anne
  30 oktober, 2012 at 11:22

  Hohoho jag sa ju att du skulle somna i soffan 🙂 Härligt med lite kreativitet i stället för att bara göra ”ordentliga” saker.
  Kram

  Reply
 • Under mina lockar
  30 oktober, 2012 at 15:22

  Så fint det ser ut! Jag vill också ha nya fodral till kuddarna i vår soffa. De är så slitna nu och behöver verkligen fräschas upp! Tyvärr har jag inte kommit loss än… Men du inspirerar mig! Var har du köpt tygerna? Kram

  Reply
  • Lingon
   30 oktober, 2012 at 21:01

   Tygerna är mestadels av märket Spira, finns lite överallt. Mitt är köpt på Korgcenter i Höör.
   kramar

   Reply

Leave a Reply