Menu
Lingon om.....

Sött

20121018-035217.jpgSå söta små gosenosar…. Någonstans i Malmö.
Fast jag närmar mig hemmet och är lite förväntansfull inför kvällens gymmande. Enligt HammondErik på jobbet är det endast marklyft, squats och benpress som gäller. Maskiner är för mesar?
Jaja, du är ju kille säger jag tillbaka och suckar lite…:) Vi får se helt enkelt vad det blir för program ikväll.
Jag är nog mest intresserad av variation i träningen för att inte ledsna. Fria vikter eller maskiner spelar inte så stor roll. Ja, och så vill jag ju gärna bli lite fastare i hullet. Det är den floskeln som oftast uttalas i gymmet så den måste också användas i kväll.
Tre latinska namn på muskler kan jag också svänga mig med om konversationen skulle stelna. Eller om jag bara vill vara märkvärdig. 🙂
Nu tycker jag nästan synd om killen som ska instruera mig ikväll. Han skulle bara veta hur laddad jag är?
Eller vettskrämd.

No Comments

 • Bettina
  18 oktober, 2012 at 16:33

  Det blir nog bra det där med träningen ikväll 🙂 Kramar till dig

  Reply
  • Lingon
   18 oktober, 2012 at 17:54

   Tack söta! Jag ska göra mitt bästa.
   Kram
   <3

   Reply
 • Memelie
  18 oktober, 2012 at 21:36

  Men ååååå vad du är modig!!! Heja dig!
  Hoppas det gick bra!!! Jag är en sån där mespropp som skulle gått innan och smygtränat för att inte göra fel och verka dum. Jag vill tex helst ha koll på diagnosen innan jag kommer till läkaren och filar fötterna innan pedikyr. Suck! Beundrar dig på distans. Nån dag ska jag också våga sånt där.
  Kram Lotta

  Reply
  • Lingon
   18 oktober, 2012 at 22:01

   Klart du vågar…man kan ju inte från början.
   Massa kramar!

   Reply
   • Lingon
    18 oktober, 2012 at 22:01

    Och tack för peppet!

    Reply

Leave a Reply