Menu
Bjooti

Jag har provat….ihhhhhh


Det finns ju olika sätt att avsluta en söndag på och jag körde på med lite hemmalaser. 🙂 Jag provar en Gilette Venus Naked skin ipl-maskin från Braun här hemma och det ska bli lite spännande att se om hårborttagningen blir permanent? Vi får se…
Annars då? 🙂 Jo, jag är väl lite tråkig bloggerska just nu. Det känns liksom som om jag har tappat rösten lite, jag är inåtvänd och har inte så mycket att säga och så har jag suttit vid datorn för mycket sista tiden.
Ni vet man sätter sig och ska bara kolla sina mail och göra en grej så så har det gått flera timmar plötsligt? Någon som känner igen sig? Hihi, ja jag gissar att vi är flera. Så jag försöker göra motsatsen i stället. Hålla mig borta från datorburken..men det är svårt. ♥

Nåja. Allting har sin tid. Eller nåt sånt och nu är det sängen som kallar.

Hoppas din söndag varit fin!

(jo. Det här blogginlägget är tyvärr inte sponsrat och inte maskinen heller men om någon på Braun läser detta så vill jag gärna ha lite mera sån där gelé. Skicka med posten tack! 🙂 )
 

No Comments

 • Fröken Abbe
  14 oktober, 2012 at 22:44

  Spännande att höra om det funkar! Då blir det kanske rusning, efter att du gjort din analys.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   14 oktober, 2012 at 22:58

   Haha, ja det vore väl något det? Nja men vi får se…. 🙂
   kramar och ha nu en fin vecka

   Reply
 • Hilde
  14 oktober, 2012 at 22:46

  Gjorde det ont? Jag har dålig erfarenhet av sådana tortyrmojänger 😀
  Forhoppningsvis kommer rösten tillbaka, men ge det den tid det tar…
  Kram och sov gott

  Reply
  • Lingon
   14 oktober, 2012 at 22:59

   Det gjorde lite ont vid bikinilinjen men så kan man sänka effekten också. Annars känns det nästan inget tycker jag. 🙂
   Kramar och suss gott

   Reply
 • Memelie
  14 oktober, 2012 at 23:02

  Ja snälla berätta sedan hur den funkar. Jag är alltid skeptisk mot sådana där mojänger och misstänker att de är en sån där tv-butiks bluff. Men samtidigt önskar jag ju att den ska funka så bra som de påstår. Tänk vad skönt att slippa raka ben och under armarna för att håret inte växer ut igen.
  Ibland behöver man gå in i sin egen bubbla ett tag och hämta andan lite. Vädret och hösten gör inte humöret bättre direkt. Ta hand om dig och kom tillbaka med full kraft när du redo. Under tiden är det helt ok att du puttrar på, på halvfart eller vilken takt du tycker känns lagom.
  Kram!!!

  Reply
 • Emschen
  15 oktober, 2012 at 07:04

  Hahahahaha du é go’ du. Nu kommer ALLA titta lite extra på dig för att se om dom kan se om dina ben är håriga eller ej. Hahahaha
  Tänkte på en sak, om det är något du funderar på som du inte förstod av min länk så lägg ett mail så svarar jag någon gång nästa århundrade när jag har tid att andas igen. 😉 Skämtåsido svar får du när jag kan svara och det borde bli som tidigast nästa veck.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   15 oktober, 2012 at 19:22

   Oj då. Måste jag alltid ha fiffade ben nu? 🙂
   Tack söta, men du behöver inte lägga ner energi på det..jag klurar nog ut det.
   kramar

   Reply
 • Linda G
  15 oktober, 2012 at 07:23

  Jag är lätt skeptisk till allt sånt där och tycker att det ska bli väldigt spännande att få höra om det funkar:) Kram

  Reply
 • Maja
  15 oktober, 2012 at 08:02

  Ja spännande. Det var dock ganska många gånger man skulle göra det. Skulle nog inte mitt tålamod orka med. Men jag är också väldigt spänd på att höra om hur det blir. Fast om jag förstår videon rätt så tar det ganska lång tid innan vi får besked. Lång tid för en som vill veta direkt vill säga.

  Reply
 • Kamilla
  15 oktober, 2012 at 09:12

  Ahhh, den verkar vara i ropet nu har jag förstått! Det ska bli väldigt spännande att höra om den fungerar som man önskar! Men du rapporterar va ?! 🙂
  ha en bra dag!
  kram

  Reply
 • Anne
  15 oktober, 2012 at 10:09

  Gissa om jag är sugen på att att testa!
  Ha en fin dag så kanske vi kan telefonas lite i kväll? Jag var alldeles för trött efter allt skogrejande i går och stupade i säng.
  Kramar

  Reply
 • Under mina lockar
  15 oktober, 2012 at 10:53

  Vad spännande! Ser fram emot en rapport. 🙂 Dessutom känner jag igen det där med all tid som försvinner framför skärmen… Tiden bara flyger fram och det finns så mycket annat man skulle vilja göra. Du gör rätt i att hålla dig borta från datorn då och då. Ska försöka göra detsamma… 😛 Hihi. Kram

  Reply
 • Marie
  15 oktober, 2012 at 10:57

  Hoppas du får massor med gel nu 😀 Och hoppas att det funkar! Är ju så drygt att hålla på att raka benen jämt och ständigt! Kramar

  Reply
 • Madde
  15 oktober, 2012 at 12:02

  Ja, intressant att höra, tänkte på dig och undrade så hur det gick, Klem

  Reply
 • Katinka
  15 oktober, 2012 at 13:22

  Ja, berätta absolut om den fungerar! Och jag känner igen mig med det där datorsittandet. Attans vad svårt det är att komma ifrån när man väl har satt sig tycker jag med. Angående bloggandet är det helt ok att vara inåtvänd ibland. Man ska ändå bara vara sig själv. Kram

  Reply
 • Anna Margareta
  15 oktober, 2012 at 21:15

  Jag känner definitivt igen mig. Det blir alltför många timmar på en vecka. Tyvärr.

  Reply
 • ella
  8 januari, 2013 at 21:17

  Hej,
  Nu är jag så nyfiken, har du följt upp med lasern och hur har det funkat, snälla vart helt ärlig då jag desperat vill gå och ta bort hår men jag undrar om jag skall göra detta på dyra salonger eller om jag skall sattsa på en maskin, kommer dock bli sjukt ledsen om den inte funkar då det är mycket pengar det rör sig om =) tusen tack för respons på förhand

  Reply
  • Lingon
   9 januari, 2013 at 11:41

   Jag gör ett inlägg om det ikväll ok?
   Ha en fin dag!

   Reply

Leave a Reply