Menu
Lingon om.....

Om att bygga webbshop

God Förmiddag!

Här är en som är ledig och skrotar runt hemma. Promenader ska göras, monsterorkidé ska planteras om. (om jag vågar, rötter är liksom Harry Pottermonster) Igår kväll började jag plötsligt måla om mina köksfönster men färgen är jag inte nöjd med. Färgprover kanske? Ljusgrått/Lila? Hmmmmm. En tur till färgaffären kanske för inspiration, eller så ringer jag Flipfloppan som har koll på det mesta.
Men just nu sitter jag och bygger webbshop, ett projekt som pågår lite här i bakgrunden av allt bloggande. Till ett företag och vet ni…? Jag får betalt..! Bara det. 🙂 🙂
Några däremot som redan är färdiga med sin shop är Memelie som brukar kommentera här i bloggen så jag säger stort grattis och lycka till! Premiär idag för er! Pirrigt i magen? 🙂 🙂

15% premiärpriser första veckan. Inte dumt.

Och det var några dagar sedan här visades en riktig outfit så jag får väl duscha och klä på mig nu. På riktigt. Måndag…

Kramar och hälsningar!

No Comments

 • Helena
  1 oktober, 2012 at 11:14

  Waow, va spännande Lingon. Vilken renässansmänniska du är!! Jag kanske också måste anställa dig….
  Stor kram

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2012 at 11:46

   Absolut…! Jag kommer gärna. 🙂
   kramar och ha en fin fin dag

   Reply
 • Mimmi
  1 oktober, 2012 at 11:40

  Hej vad skoj, textalk har enkla lösningar och är superbra att ha att göra med. Fin butik du byggt./K

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2012 at 11:47

   Tack Mimmi-mumin! Men Memelie har jag inte gjort…
   Kramar och ha en fin dag med din söta luddtuss.

   Reply
 • Madde
  1 oktober, 2012 at 11:48

  Oj, tack för komplimangen, jag försöker iaf..Hm, jag klarar dock inte Orkidéer de står länge hos mig, men tvärvägrar att komma igen.. Du får ringa eller visa bild på färgen du inte är nöjd med ju, så kommer ”tips från coachen” hahha. Klem och njut lite av solen också

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2012 at 11:51

   Fniss. Jag tänkte att du kanske hade ett nummer på den där fina ljusgrå färgen? Jag befinner mig för första gången i mitt liv i ett, linne/vitt/grått rus som jag utforskar när det gäller heminredningen. Å andra sidan har jag varit inne på Greengate ljusblått till fönsterna också… 🙂
   kramar och ha en fin dag

   Reply
   • Madde
    1 oktober, 2012 at 12:50

    Ok, jag ska ut i Paradiset i veckan sen och där finns färglappen, så jag tar med den him. Klem

    Reply
 • Katinka
  1 oktober, 2012 at 13:47

  Åhh, vad roligt att bygga nätshop! Du är så duktig på sådant. Jag är själv totalt oteknisk och beundrar alla som kan sådant! Massor av kramar!

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2012 at 18:58

   Det är jätteroligt! Som att bygga blogg fast lite värre. 🙂
   Många kramar och hälsningar
   <3

   Reply
 • Memelie
  1 oktober, 2012 at 14:10

  Tack, tack, tack, snälla, söta du!!!
  Pirrigt i magen är bara förnamnet. Disträ, glad, fnissig, nervös, rörd (mycket pga dig) av respons och hjälp från kända och okända på Facebook och bloggar, lycklig och stolt, allt på en gång i en enda röra. Vi har gjort det! Vi har faktiskt gjort det! Trodde jag aldrig att jag skulle få säga, att jag byggt upp en webshop. Kul att du också håller på med ett sånt projekt!!! Spännande!!! Du får säga till när det är dags för öppning. Om du fastnar och vi vill bespara dig några sådana där fina ord som kommer när man inte får det som man vill eller om vi kan hjälpa dig på något annat sätt så hör av dig. We owe you… big time!
  Många kramar!!!
  Lotta

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2012 at 18:59

   Jag är bara så glad för din/er skull! A dream come true…. <3
   Och lita på att jag hör av mig om det blir stopp i maskineriet. Jag håller ju på med samma plattform.
   Många kramar och hälsningar och än en gång..- Lycka till!
   <3

   Reply
 • Louise Larsson
  1 oktober, 2012 at 14:23

  Hej! Grattis till ditt webbjobb låter spännande. Kollade in på Memelies shopping. Gillar dom fina vintage kläderna som pennkjolar och figurnära klänningar i rött och svart! Mums! Helgen har varit härlig…fast lördag morgon var tråkig skulle ut och småjogga och där ligger en liten kattunge överkörd på stora vägen….fy, jätte jobbigt….tog den med hem och kontaktade polisen. stackars liten. Handlade nya perenner till rabatten röd Solhatt, lavendel, tulpan lökar m.m. Det blev så fint. Lyckades också få ner vitlöken. Skogen är nu full av trattkantareller så det blev några sådana på jogging rundan söndag morgon! Bokade även biljetter till Pink konserten i maj nästa år. Hon är så bra!! Trevlig ledig måndag till dig/Kramar

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2012 at 19:01

   Uss vilken joggingtur.. 🙁 Men hoppas att det blir bättre nästa helg kanske?
   Det låter som om du har mycket trevligheter på gång, härligt.
   kram!

   Reply
 • Anne
  1 oktober, 2012 at 15:15

  Å vad kul såå nyfiken på resultatet 🙂 Kommer kanske att vara tvungen att shoppa där hihi
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2012 at 19:02

   Jag med. Det spritter lite i kroppen nu för det här är så roligt.!
   kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Oslotigern
  1 oktober, 2012 at 22:30

  Vad kul att få bygga webshop! Sånt skulle jag gärna extraknäcka med (om jag kunde…)
  Stora kramen

  Reply

Leave a Reply