Menu
Lingon om.....

På spaning efter den blus som flytt :)


Hm ja, en smula fånig titel på det här inlägget men vad gör man inte för att få lite litterära kulturella vibbar här i bloggen. Inte minst nu i bokmässetider? Hur som helst, så här såg det ut på Åhléns i Malmö just idag. Ganska rejält påfyllt med Odd Molly sedan jag var där sist. Självklart fanns inte baslinnet i orange som jag är intresserad av så jag knatade vidare på min runda till Factory där jag provade silk-all-over s/s blouse i silky pink stl4. Jättefin blus och liten i storlek. En smula fånig passform för det var okej plats för bysten men inte alls där nedanför. Några centimetrar till hade inte skadat där…. Eller så är det jag. 🙂 🙂
blus
Nedersta bilderna här är tillbaka på Åhléns och blusen till höger är Satin me l/s blouse, ännu en blus som jag inte hunnit prova.

Till sist en liten reahonk i tutan här då. För den som är shoppingsugen. 🙂

Jaha? Mycket reklam och köp-köp här i kväll? Jag går och sonar mina synder i tvättstugan en stund och funderar lite….

kram på er!

No Comments

 • Linda G
  27 september, 2012 at 20:49

  Det är märklig passform säger vi;) Mycket fint på bilderna från Åhlèns. Kliar fint i vill-ha nerven! Kram

  Reply
 • Helena
  27 september, 2012 at 21:03

  Så trist med en del plagg… För trångt över byst brukar annars vara mitt problem… Den blusen hade jag nog inte vågat prova. Midjan är ju nästa problemområde för mig 🙂 Snygg är den i alla fall!
  Kramar

  Reply
 • Anne
  27 september, 2012 at 21:11

  Tack för att du provade den blusen som jag är väldans nyfiken på! Jag tycker att den är supersöt och tänket icke prova 🙂 F’låt entråkig och trött en som mest mosar i soffan och snart går och lägger sig.
  Massa kramar!

  Reply
 • Hilde
  27 september, 2012 at 21:24

  Jag tycker alltid sidenplaggen är små i storlek, eller så är jag felbygd 😀 Eller så kanske det beror på att jag är rädd de ska släppa i sömmarna. Skitfin är blusen i alla fall, och tråkigt att den inte passade.
  Kram

  Reply
 • Madde
  27 september, 2012 at 21:25

  Ser fint ut på Åhléns, ovanligt fint faktiskt. Blusen är fin, inte mig grej precis, men söt på dig, synd att de görn den såå konstig i modellen ju. Klem

  Reply
 • Fiona
  27 september, 2012 at 21:43

  Jag var på Åhléns extremt snabbt och kollade Mollysar! Mycket fint men hann bara springa runt och känna lite!
  Kramar

  Reply
 • krannina
  27 september, 2012 at 21:49

  Självklart är det blusen som är knas – det säger ju sig självt!
  Kram

  Reply
 • Natascha
  27 september, 2012 at 22:30

  Härliga färgglada bilder! Apropå blusar, så fick jag mejl från deepFling att blusen silk me blouse inte kommer att släppas till försäljning pga av stora kvalitetsbrister. Och jag som har längtat så mycket efter den blusen 🙁 Inte nog med att Rebiyaserien inte kommer ut i butikerna, nu även den här vackra blusen. Trist! Men kanske bra för plånboken 🙂 Kram

  Reply
 • Katinka
  28 september, 2012 at 10:14

  Haha… Ja, vad gör man inte för det litterära! Och sidenblusen är du jättefin i! Kram

  Reply
 • Heléne
  28 september, 2012 at 19:35

  Jag tycker icke att den är kort på dig, ser jättefin ut. Härlig rosa färg också!
  Ha en härlig fredag (även om det är lite jobb i morgon)

  Reply
 • Sahra
  28 september, 2012 at 21:43

  Men du ser väldigt nätt ut i den. Och färgen är underbar.

  Reply
 • Lingon
  28 september, 2012 at 22:00

  Tack alla söta för era fina kommentarer.
  Ha nu en riktigt go helg!
  kramar

  Reply

Leave a Reply