Menu
Lingon om.....

Ljust & Mörkt

20120927-051611.jpgIgår kom det upp fina fjärilar på en vägg därhemma och trots att jag som så många andra är trött på kvällarna så finns lusten där att göra lite fint. Nu är ju tiden för mys och fixande och ett par nya soffkuddar skulle jag inte säga nej till heller.

20120927-051909.jpgDen här bilden får mest vara med för den är häftig. Svårt att visa upp lampan på ett rättvisande sätt så ni får se den flera gånger i stället, i olika inlägg lite då och då.
Nu rullar tåget hemåt och träningspass nr 2 för dagen står på tur. Mest för den där dumma ryggen och så ett varmt bad på det, bara för att visa att det är jag som bestämmer. 🙂 Sen blir det några bilder från Åhléns och Factory ikväll.
Ha det gott så länge!

No Comments

 • Annelie
  27 september, 2012 at 19:18

  Så fint med fjärilsväggen, riktigt fint!! Å lampan..vilken läcker sådan! Är det din??! Hoppas det..
  Visst är det mysigt när hösten kommer o man får ”bona om/in sig”! Det brukar jag normalt börjat med o i princip klar med till just denna helg. Du vet, här är det traditionella Ölands skördefest, som börjar idag. I år är det dock ett stort undantag, får ta det i sinom tid. (när det nu blir..snart hoppas)
  Ha det mysigt i ditt fina bo o njut ikväll!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   27 september, 2012 at 19:59

   Jo det är min lampa sedan några veckor tillbaka. Den är så glad och happy och jag bara njuter.
   Skördefest låter mysigt, jag vet inte om jag någonsin har varit på en.
   Ha en fin kväll vännen,
   kram

   Reply

Leave a Reply