Menu
Lingon om.....

En vanlig dagens

Cardigan

Idag är jag klädd i flanellskjorta, kofta och scarf. Ja, det är visst Odd Molly alla tre? 🙂 Jeansleggings från citygross, 129 kr!

Jag gillar verkligen flanellblusarna och saknar dom i höstens kollektion. Men jag får bunkra upp från tradera istället.

Och inte är jag särskilt vaken heller trots ett tidigt träningspass innan jobbet. Men jag är betydligt piggare än jag ser ut kan jag garantera.

Min rygg krånglar lite nu så jag måste verkligen vara noga med träning och sömn, allt för att kroppen ska fungera. Suckelisuck men ändå rätt okej. De finns ju de som har det värre…

På återhörande, och troligtvis mera vaken då. 🙂 Kram på er!

No Comments

 • Katinka
  27 september, 2012 at 13:35

  Fint! Och hoppas ryggen ger med sig! Kram

  Reply
  • Lingon
   27 september, 2012 at 14:28

   Tack! Den är motvillig men jag får väl vara desto envisare. 🙂
   kramar

   Reply
 • Helena
  27 september, 2012 at 14:11

  Åh Lingon. Nu är jag tillbaka, efter en mycket tuff sommar. Och du är duktig du…bloggar, betalar räkningar, tränar och sover. Sådant som jag skulle behöva göra. Grymt. Jag kommer finnas här nu, på andra sidan skärmen, njutandes av dina OM-inlägg. Hoppas på att få träffa en dag snart igen..på riktigt;))
  Kram min fina vän

  Reply
  • Lingon
   27 september, 2012 at 14:29

   Du har verkligen kört hårt i sommar och förtjänar lite ledigt. Men vi måste väl springa på varann någon gång? 🙂
   Många kramar till dig!

   Reply
 • Elise
  27 september, 2012 at 16:55

  Hei,
  Fine bilder, og ”sukkelisukk”: for et fint skjerf! Så fine farger!
  Hilsen Elise

  Reply
  • Lingon
   27 september, 2012 at 17:14

   Tack söta!
   Sjalen passar till många olika färger verkligen, powder, lila, blått rött mm.
   Trevlig kväll!

   Reply
 • Tonemor
  27 september, 2012 at 20:11

  Hei Lingon! God bedring med ryggen din, fælt når den krangler. Håper du har ledigt i helgen og kan slappe av litt. Gleder meg til helgen selv, merker at jeg har mye nytt i jobben, denne uken har jeg vært tre av ukens dager i Oslo og jobbet, bare to dager innom kontoret i hjembyen, så det er travelt. Men da har jeg tilgang til bedre OM-utvalg enn hjemme, bare jeg rekker å ta en runde i hovedstaden en dag etter jobb. Det var en nydelig dagens, både påkledningen og Lingonet inni! Som Elise sier, vakre farger i sjalet ditt. Og flanell er herlig denne tiden av året, har en slik bluse selv og elsker den 🙂 Ser fram til en heftig OM-høst 🙂 Masse kramar till dig <3 <3 <3

  Reply
  • Lingon
   27 september, 2012 at 20:24

   Du har mycket på gång hör jag?
   Skönt ska det verkligen bli med helg fast jag ska jobba på lördag men ledig måndag igen, hoho.
   Och visst ska du har några fördelar med shoppingen när man jobbar på större ort?
   Många hälsningar och kramar
   L

   Reply

Leave a Reply