Menu
Lingon om.....

Om Odd Molly och kläder…

Det är ju bara kläder? tänker jag. Men ändå är det fortfarande något speciellt. Något som gör mig glad i dessa plagg. Mönster och tyger, design och finurligheter. Färg.

Enkelt och komplicerat. Allt på en gång.

Bilden är tagen på Odd Mollys huvudkontor och jag tyckte rosorna var så fina tillsammans. Det ser liksom väldigt arrangerat ut, men jag tror inte det var tänkt så. Kanske bara en sorts vacker tillfällighet.

Idag åker jag över till Köpenhamn med jobbet och senare på eftermiddagen hoppas jag på att kolla in lite mera höstplagg i Odd Mollybutiken där. Om det blir tillfälle, fast det tycker jag att det ska bli. 🙂
Troligtvis ska jag också sucka över danska wienerbröd med chokeläääde och besöka massor med andra butiker för här ska det inte stressas hem, nono. Har jag väl tagit mig över dit så får jag väl ha lite för besväret också? Mmm-hmm.

Så vi hörs i kväll om ni så vill, ha en fin skön tisdag!

tant very insnöad på ett visst klädmärke 🙂 🙂 ja och jag gillar annat också…

2 Comments

 • Titti
  25 september, 2012 at 08:01

  Ha det så trevligt i härliga Köpenhamn….tänk om man=jag bara kunde svischa över sådär….jättefin rosbild….
  Kram Titti

  Reply
 • Anne
  25 september, 2012 at 11:48

  jag vill också åka till Köpenhamn! helst med dej förstås 🙂 Tänker lite på den där enorma bullen med choklaaaaaaa.
  KRAM

  Reply

Leave a Reply