Menu
Lingon om.....

Ljus i mitt hus


Fredagkväll och jag är en smula planlös och tänder ljus. Det är mörkt och regnar lite och smattrar lugnt på fönsterna. Ledig tre hela dagar och inget särskilt inbokat. Det känns skönt och lite märkligt.
Jag ska försöka koppla ner lite för veckans sinnestämningar har gått från övertrött och apatisk till speedad och nästan darrig till att sen somna i en hög av utmattade värkande kroppsdelar. Och så några repriser på det. Inte helt okej om jag tittar på mig själv utifrån så den här helgen ska bli en pyssla om mig själv-helg.
Kanske bada badkar? Gå långa skogspromenader utan klocka. Ringa några kompisar och se om vi kan träffas och prata och mysa lite. Hitta balansen i tillvaron och vara, bara vara.

Någon som känner igen sig?

Men för att gå tillbaka till idag så gick det superbra med min presentation på jobbet! 🙂 🙂 🙂 Jag rockade minst sagt och från till att bara tala inför grupp så drog jag igång ett mindre tekniskt/praktiskt seminarium för det var läge för det. Massor med roliga frågor att svara på och mycket positiv feedback. Operation Fjäsk för monetära dignitärer är nu avslutad för ett tag framöver. Tack och lov.

Öh, äh. Ja, jag erkänner. Jag tittar på det här och skrattar högt. De är bara så härliga och är det inget bättre på teven så tar jag vad som bjuds. 🙂
Nu säger jag trevlig kväll till dig som läser och vi hörs kanske i morgon?

27 Comments

 • Hilde
  21 september, 2012 at 20:18

  Fåret Shawn är kung tycker jag. Som tur är har jag barnen att dölja mig bak 😀 Kul att det gick bra med presentationen, jag är säker på att du rockade fett!
  Ledigt i 3 dagar, låter skönt och behövligt så njut och gör det du känner för.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 11:01

   Fåret Shawn rockar. Finns det en dvd?
   trevlig helg och många kramar

   Reply
 • krannina
  21 september, 2012 at 20:30

  Ser såååå mysigt ut med alla ljus! Roligt att presentationen gick bra – tummen upp på det! Bara vara – det låter bra tycker jag! Man måste verkligen unna sig det då och då.
  Fåret Shaun är ju KUL!
  Trevlig kväll!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 11:05

   Bara vara är temat för den här helgen!
   Kramar och må så gott

   Reply
 • Anne
  21 september, 2012 at 20:48

  Mmmm det är dags att ta hand om sig själv känner även jag. Så fint du har – jag ska omgående se till att ställa i ordning några lyktor. Glad att presentationen var så lyckad – heja dej – gör gott för självförtroendet och är energiboostande även om man blir trött direkt efteråt.
  <3

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 11:07

   Ikväll får det bli mera ljus och mys. Det hjälper tror jag att mota bort sommarsaknaden.
   Ha det fint i dag och många hälsningar
   <3

   Reply
 • Helena
  21 september, 2012 at 21:08

  Japp, jag känner igen mig! Behöver också en lugn, skön och kravlös helg 🙂
  Kramar till dig och ha en riktigt skön kväll!

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 11:08

   Kravlös låter perfekt. Det är det jag vill ha.. .)
   kram

   Reply
 • Titti
  21 september, 2012 at 21:23

  Lykthus är fint…det har jag också några stycken…..nu är det ljustider.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 11:08

   Visst är det…bara att tända och mysa i det varma skenet.
   <3

   Reply
 • Sahra
  21 september, 2012 at 21:24

  Känner igen mig i det mesta i ditt inlägg. Intensiv period. Hämta kraft. Lust. Rocka fett på jobbet. Mysa hemma. Ja, jag känner igen mig. Ha en fin helg

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 11:09

   Skönt att det inte bara är jag då? Inte för att jag trodde det egentligen för en sekund ens…
   Hoppas du får en lugn och fin helg,
   <3

   Reply
 • Tonemor
  21 september, 2012 at 23:02

  Helt enig med deg – Shaun er kul 🙂 Så deilig å ha noen dager helt uten planer, bare ta det som det kommer 🙂 Kos deg så mycket, Lingon – og ha en jätteträvlig helg – krammelikram <3 <3 <3

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 11:09

   Tack detsamma söta Tonemor!
   <3

   Reply
 • Angelin
  21 september, 2012 at 23:48

  Hahaaa! Er det shawn the sheep du ser på? Det er hysterisk morsomt:D
  Klem

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 11:10

   Älska Shaun!!
   <3

   Reply
 • Fiona
  22 september, 2012 at 00:23

  Så skönt att presenationen gick bra men jag kunda inte tro något annat, du har koll på läget (inte som den här virrpannan)!
  Fåret shawn är ju helt underbart. Älskar den sekvensen när han bjuder in de andra fåren i boningshuset och dom käkar upp gardiner och gud vet vad! Nästa blogg jag startar kanske jag borde uppkalla efter det fåret?!
  Jag hade önskat att jag också kunde ta det lugnt och bara ligga på soffan och göra ingenting men det är supersvårt. Det spritter och rycker i kroppen HELA tiden. Kanske jag ska göra ett schema och följa slaviskt?
  Nä, jisses vad jag babblar på här, jag säger godnatt istället!
  Kram <3

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 11:11

   Ett vila på soffan-schema? .) 🙂
   Nej men var och en kopplar ju av på sitt sätt och jag sitter heller inte så stilla. Men för mig är det mest avkopplande att slippa tvång och måste, att bara kunna ta fatt lite här och där och kunna göra det utan att ha dåligt samvete för det andra som skulle, borde, måste göras. Bara vara…
   Kram och ha en fin lördag

   Reply
 • Memelie
  22 september, 2012 at 00:53

  OM jag känner igen mig! Har gått igenom alla de stadierna bara idag. Men lite TLC till sig själv är nog bästa medicinen.
  Kram!!!

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 11:12

   TLC är det bästa som finns. Snart ska det nog lördagsbadas här….!
   kram!

   Reply
 • Louise Larsson
  22 september, 2012 at 09:56

  Mysigt som attan med värmeljus i detta trista läge mulet och regn….jag gillar att titta på barnkanalen dom brukar sända korta program om vilda djur….och fåret är så roligt! Sitter inne och tvättar. katten Lotus är inne och sover. Katten Blondis är ute i dugget. Har gjort god äppelkräm till frukosten med vaniljyoughurt och grädde…mumma…sitter och undrar om jag ska ta en sväng till kyrkans loppis för att göra något iallafall…jo jag gör nog det….vi hörs…..

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 11:12

   Mysigt med sovande katt. Önskar att jag hade en luddtuss här precis just nu….!
   Ha en fin fin dag vännen,
   kram!

   Reply
 • Maja
  22 september, 2012 at 12:36

  Vilka bra bilder! Det märks att du börjar lära sig din kamera. Nu får jag dåligt samvete eftersom jag inte lärt mig min.

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 19:35

   Det är bara att fotografera på i massor och ha lite roligt.
   <3

   Reply
 • Stephie
  22 september, 2012 at 14:23

  Blir helt varm i kroppen av att bara se bilderna på dina fina ljus!!

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2012 at 19:36

   Vad bra! Och idag har jag fixat en lykta till. 🙂
   kramar

   Reply
   • Stephie
    23 september, 2012 at 13:21

    vad blev det för en då? 😉

    Reply

Leave a Reply